Chat 6

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobija drzava dobre pare da azilanti ovde jedu i prljaju...

Ne treba generalizovati baš toliko oko civilke. Ja sam recimo nisam išao u vojsku iz istog razloga zbog kog ti ne bi voleo da ideš na vežbe. Kad bih ti rekao da sam tražio vezu da idem u civilku ti bi rekao da sam pi*kica. A ja sam imao oca koji je ležao u Kamenici na plućnom, majku sa polomljenom petom i sestru koja je još išla u osnovnu školu. A pritom nam je jedini prihod bio od tih 10-ak krava koje smo držali.

Послато са 5023F уз помоћ Тапатока
kako da ti kažem,imao si težak nesrećan slučaj,ti nisi trebao da budeš opterećen vojskom ili oslobođen svih vojnih obaveza,ali ima slučajeva kao tvojih mnogo manje nego ovih zdravih i pravih bez ikakih zdrastvenih problema.
Iskreno mi je žao što si imao takvih problema ,a žao mi i svih drugih koji su prošli kao ti.

Juce konacno setvu zavrsili i dva frizidera piva popili
1af3dc9c84f8b13fec2a53dcbe9a3d52.jpg
4c112fa7f29a34a1c4ac78f122da480b.jpg
74cd2f930d134393cca52d8d793478f4.jpg
9f4c09884cf3a10e7eaefd09ca07bbb7.jpg

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

Jos sejemo bez paraca

20180427_194249.jpg
poskupela voda u opstini Indjija pre 7 dana.A danas nam pustili ovo,mater im je..m

Poslednja izmena od urednika:
Na sarku lici, ali nisam siguran...
Ljudi cuvajte se, ja sam zbog tog djavola zaglavio bolnicu 8 dana pre dve godine...

Ima neka smukulja zmija koja se penje na drvo... kao i smukovi samo nije iz iste porodice.... proguglaj malo...

Pa gledao sam na guglu,lici dosta na Smuka,a pala mi je i Sarka na pamet,posto na Vrsackom bregu od otrovnica ima samo crna Sarka

Moj deda je pre dosta vremena provodio u sumi, pricao mi je da ih miris mesavine iritira, i da beze, nikad nije imao problema...

Sarka kao i sve otrovnice ima kopljastu glavu, odnosno kao vrh koplja. Smuk ne.
Nisam znao da ih miris mesavine iritira. Pre neku godinu spremam drva i taman da sednem da odmorim kad ona pored mene smugnu u rupu. A nema taj dan vise ni odmora, a ni rada kad sve na zmije posle mislim.

Opet kazem, cuvajte se!!
Ja ni jednoj ne verujem, za mene su sve otrovne!
Proveo sam 24h na intenzivnoj i 8 dana na odeljenju jer nisam shvatao ozbiljnost tih gamadi. Voleo bih da ih ne vidim vise nikad!!

Dok sam bio u vojsci imali smo neki prasak sto se solio ukrug satora/kuce i tu ne prilazi nikakva zmija.

Cini mi se da ga proizvodila Zupa. Imali to da se kupi normalno u poljoprivrednu ili?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh