AcA OPEL
Član
Jel su uspeli da ti spase ogradu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tablice auta su iz Kraljeva.Dali joj veštačko disanje, preživela...
Vratili me sa Vojne vezbe
Kaze ako potpisem da ostajem na sopstvenu odgovornost mogu ostati
zbog problema sa kolenom, o glavi nisu hteli Ni da pricaju
Jos sam zaradio 900kinti ostalo od putnih troskova
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Mislim da me cimaju zbog DOSIJEA sa sluzenja vojske danas ga onaj cika izvadi pa procita moje dogodovstine a meni sve drago!!!A pa ti imaš i viška.Što te onda cimaju
Nisu verovatno sposobni drugacije nego hoce preko tudje grbaceOni hoce da se igraju RATA da bi dobili CINOVE pa vataju sirotinju raju!!!
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Ne treba generalizovati baš toliko oko civilke. Ja sam recimo nisam išao u vojsku iz istog razloga zbog kog ti ne bi voleo da ideš na vežbe. Kad bih ti rekao da sam tražio vezu da idem u civilku ti bi rekao da sam pi*kica. A ja sam imao oca koji je ležao u Kamenici na plućnom, majku sa polomljenom petom i sestru koja je još išla u osnovnu školu. A pritom nam je jedini prihod bio od tih 10-ak krava koje smo držali.Pa u pravu je,npr. meni kad bi stigao poziv za vežbu otišao bi istog momenta po prijemu poziva kod tog jebivetra i priupitao bi jel mi našao adekvatnu zamenu da obavlja poslove na mom gazdinstvu,a ja da ladim muda svoja na vežbama,ako ne nek se organizuje kako zna.A ja nebi sigurno otišao ni metar od kuće zarad neke vojne vežbe,nek mu idu Mađari koji su služili u crvenom krstu civilnu vojsku,ili takođe mađar koji je u firmi radio kao agronom i imao platu kakvu takvu jer mu i ćaća radio u istoj ili još bolje ovo srbi mamine maze (seronje) pa nek im oni vežbaju malo po Pasuljanama.