Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas kosio trimerom, izlete kamencic i pravo u zadnju soferku na kolima
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Iskreno ima nas raznih, ali kad pogledam kakvih tamo likova ima i ne cudi me kako nam "dobro" ide (ne mislim u politickom smislu vec u globalu kao zemlji i narodu). Ja iskreno tamo ne pisem, vec samo ispratim s vremena na vreme sta pise. Ima i zaista ok ljudi, sa nekima sam stupio u kontakt radi nekih saveta itd. Ali u nekim trenucima pomislim da nekima, cak stavise vecini, grupa sluzi za takmicenje da se tako izrazim tako ciji je veci tj lecenje nekih kompleksa i neko dokazivanje. Mozda i gresim ali mi je takav utisak. U pocetku kad je grupa napravljena moglo se naci dosta korisnih stvari i posavetovati se sa ljudima u vezi svih grana poljoprivrede. Sada mi se sve svodi (ili meni iskacu takve objave) na ore li ko dublje, ima li ko bolji traktor, sprema li ko brze, tovari li ko vise, vredi li ovo nesto (a izbace sliku opreme vredne par desetina hiljada evrica) i da ne nabrajam dalje.
Ovaj forum jos uvek moze dosta toga da ponudi i jos dosta da se nauci. Mnogo korisnih stvari sam pokupio odavde i mnogo korisnih saveta koji su mi pomogli. Ali ako jednog dana forum postane slican grupi na fb-u ja cu definitivno postati nemi posmatrac ili u opste necu biti clan
Na toj zemlji je bilo pravilo uzori koliko ti trebaPaore kao da je ta zemlja ikad i placana, radjena po pravu bliznjeg i preceg zanjih par decenija.