Zorane brz oporavak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne seri,to si ostavio jer ćemo mi izvoziti svinjetinu u albaniju(uvek smo imali bratski odnos s njima).Zato obicno spavam sam, jest sestric bio navalio da spava samnom veceras al upiski see dete 3,5g pa.mene optuzi
A umorio see danas I ledja me nesto prikljestila jebemtizenomaiku pravim ograde u svinjcu bas onako socan posao, ostavio sam jos 5 nazimica da pripustim
Mslm zbog KINEZA brace nase da ne jedu AMERCKE svinje
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
U Albaniju ce ici svinje I svinjdka mast pod brendom ENVER HODZA!!Ne seri,to si ostavio jer ćemo mi izvoziti svinjetinu u albaniju(uvek smo imali bratski odnos s njima).
E ali stvarno moramo odati priznanje nedimoviću jer je dobar trgovac ,uvalio svinjetinu muslimanima ,a. (znam ima tamo i hrišćana,da ne krene rasprava i da se neko pravi pametan).
A kako da objasnim koja je to zivotinja, a kazu da je ker ja nisam siguran, mislim da bi ga prosecna ovca pojela, a kao on je ljut nadrkan ko terijer ima oko 500-800g zive vage, jede iskljucivo specijalnu hranu znaci nista svinjske kozure od klanja, jagnjeca I praseca creva zivinske glave I ostalo sto jede CHESTITA DZUKELA!!PUCVALA KER!!! Vrh...
Svu onu SUSTINU mi obrisa sremac!!!Brašo ne moraš baš tako sočna objašnjenja pisati.
Jesi iz MIHALJEVACANisam obrisao već prepravio da ne bude tako očigledno jer ipak ovo čitaju mnogi među kojima ima i ženske populacije a i dece pa da damo malo lepšu i kulturniju sliku.
Nisam obrisao već prepravio da ne bude tako očigledno jer ipak ovo čitaju mnogi među kojima ima i ženske populacije a i dece pa da damo malo lepšu i kulturniju sliku.