pantelija1
Član
Skoro sam gotov Sva sreca pa je povrsinska hrdja nije dubinska na vreme sam reagovao.Posle ove prasine idem da isperem creva sa Colom
Poslato iz ravnoga Banata
Poslato iz ravnoga Banata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onda ti ne gine premazivanje antirostom,pa polako zuljanje.Kazu da i koka kola dobro nagriza rdju.
Žena me tjera da okačim neki ormarić u kupatilu a to nije moja profesija . Ako me baš pritisne , kako se buše keramičke pločice . Treba tiplu utiplati u zid . Koja burgija ide u pločice i kako da započnem baš tmo gdje treba , plašim se da ne pukne pločica . Ja sam zato da ponovo zovemo majstora koji je već to uradio al valjda sad nije dobro mjesto treba pomjeriti . Pomoć.
Tamo gde oćeš da bušiš označi markerom,pa malo samo čukni kirnerom da razbiješ malo glazuru na pločici,uzmeš vidiju(ja imam od 5 mm)prvo izbušiš sa time a posle ide koja ti prečnik treba.Meni tako uspeva već neznam koji put,čas kupatilo čas kuhinja...........Žena me tjera da okačim neki ormarić u kupatilu a to nije moja profesija . Ako me baš pritisne , kako se buše keramičke pločice . Treba tiplu utiplati u zid . Koja burgija ide u pločice i kako da započnem baš tmo gdje treba , plašim se da ne pukne pločica . Ja sam zato da ponovo zovemo majstora koji je već to uradio al valjda sad nije dobro mjesto treba pomjeriti . Pomoć.