Chat 5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E pa hvalili neki ovde onog što upade u fotelju ministarsku ,e ovaj je za njega izmislio ono " fin i dobar dečko " e ovaj je još i vredan i visok i pm, da je malo oštriji taj bi zgužvao Vadeta Divca ko ja konzervu piva kad mi je baci baci moj prijatelj u njivu kad obilazi njive na belom automatiku (al interesantno da ih viđam samo u mojim njivama) ,samo nek se kurči dok jednom ne popizdim i namontiram tamo gde mu sunce sijalo nije.
Sve čestitke Draganu.

Ljudi je li ovo tacno sto pricaju na tvu za Basaid i epidemiju sitnog lopovluka u njemu?
Ne znam šta pričaju na tv ali da se krade ,krade se.Jedan meštanin kome je majka u Bašaidu a on živi u gradu je nekoliko puta pokraden.Nafta ,akumulatori ,alati ,suhomesnato ....
Našao sam prilog o krađi.

Ne znam šta pričaju na tv ali da se krade ,krade se.Jedan meštanin kome je majka u Bašaidu a on živi u gradu je nekoliko puta pokraden.Nafta ,akumulatori ,alati ,suhomesnato ....

Kiraj, ako bude u ponudi kvalitetnog alata iz Bašaida, kupujem sve :osmeh:.

KishRobert,

Ima iz Zvezda i iz Vukošića. To je blizu Draginja kod Šapca.

Neko iz Ruskog Sela ima masinu za mlevenje-drobljenje oklaska od kukuruza(šapurike,čutke kako ih ko zove)koja je bila diplomski rad jednog studenta sa masinskog fakulteta od pre nekoliko godina.Zna li neko gde je ta masina i ima li kontakt od osobe koja ja poseduje?

Za kolege iz okoline cacka i one koji su tu bliže znali neko kakvo je ovo udruženje jeli su ozbijni igraci "agro rast" cacak- rošci

Poslednja izmena od urednika:
Kolege,postoji li neki laksi nacin da se cisti hrdja od cetke?Jes da radi posao ali dugo traje i zuji u usima :)
60aa2712e4d33d70f921919483434c3e.jpg
fc254ce8466522296da7101c2347bebe.jpg
f991636fb56cf7e399c8641efdcd9cb2.jpg

Poslato iz ravnoga Banata

Znam za to sve ali kod mene u blizoj okolini nema ni jednog ni drugog...Ne preostaje mi nista nego da nastavim da drvim i dalje.Pozdrav pa kad bude gotovo videcete;)

Poslato iz ravnoga Banata

Onda ti ne gine premazivanje antirostom,pa polako zuljanje.Kazu da i koka kola dobro nagriza rdju.:osmeh:

Manje predmete potopim u sonu kiselinu, jevtina je marka litar, kada odstoji 48 sati skine i debelu koroziju. E sad prikolicu ne mozes potopiti, a kako stoji sa premazivanjem nisam nikad probao.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh