Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Niko ti ne moze reci dali ce neka od zitarica biti isplativa,ili ne.Tako ti je i sa stocarstvom.Najbitnije u svemu je,dali imas sigurnog kupca.Ako imas,mozes se nadati isplativosti.Ako dodjes u situaciju da te ucenjuju kojekakvi preprodavci,zbogom isplativosti.Odluka je naravno tvoja.Hteo bi da utovim oko 10ak curana, zanima me da li se to isplati ?
Naravno ukoliko veci procenat hrane koju koristim u ishrani proizvedem na svojoj njivi.
Trebala mi je provera neke robe, ali sam ipak kupio na nevidjeno. Hvala u svakom slucaju.Šta treba?
Kod nas na stočnom groblju postoji ogromna rupa namenjena za bacanje lešina životinja pa opet svi bacaju gde stignu a u rupu najmanje ili uopšte.
U kojoj državi ja onda živim.Kod nas toga nema.Ja sam za leš platio 24 000.To veterinar radi.Za kravu se plaća blizu 3.000 dinara.
Kako razdužuju obeležena grla.