Chat 5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma samo da nam oproste tu akcizu na svako jutro koje je obradivo nebi podnosio ni za jedan drugi vid pomoci zahteve.

Eeeee pa od cega ce onda administracija da zivi. To je zato sto nas oni smatraju neozbiljnim, gradjanima (uglavnom) drugog reda. Imam prijateljicu koja radi u prevoznickoj firmi i redovno podnosi zahtev za povrat akcize, jedino nisam siguran da li sve, ili deo.

Osta samo tečina kućica od 20 koliko ih je bilo u vinogradima . Tu smo provodili letnje raspuste noćili petak subota i nedelja dok se nevrate pudari koi su išli kući vikendom dase malo omrse i plahnu. Kakva su to bila vremena prije 40 ak godina to ova omladina nemože ni da zamisli . E toje bio provod u prirodi a ne ovo sada, čak i u kafiću niko snikim nepriča samo tipkaju po telefonima lajkuju ili šta već , a da skuvaju kotlić od kokoške i daje ošure i očupaju nemaju poima . :ppozdrav:

Nikola pošto je radni sat bagera?
Ovaj bager radi po 40 e na sat . Kod mene je isti dan završio vadjenje hektar ipo jabuka. Neznam samo štoje moderator pobrisao postove od juče , za njegovu imformaciju bagerista ima prezime VUK a od malena ga zvali vučko tako dase nikavi komentari nisu odnosili na nekog drugog . :osmeh:

Trebam neke panjeve da vadim u narednih mesec dana pa da znam sta da ocekujem. Verujem da su i kod nas slicne cene.

Boki
Ne mora da znači, kada sam ja tražio da najmim JCB da mi vadi panjeve, jedan je tražio čak 70 eura na sat i to da ima najmanje 2 sata da radi...
Sreća moja pa sam se raspitao ranije koliko je sat rada, ali i da je ovaj što mi je radio za 40 tražio 50, platio bih mu, jer je posao obavio profesionalno i efikasno, i još mi je na kraju sve te panjeve složio na jednu gomilu u uglu placa i poravnao malo zemljište, da ne ostanu krateri i rupčage ko na Mesecu, i tih 20tak minuta nije računao...
Tako da preporučujem ti da pri odabiru ne bude presudna cena, koliko višestruke preporuke da neko od predloženih, koji su ušli u razmatranje, radi svoj posao "na nivou"...

Ako je neko upoznat mozda, skoro sam rasturio neku veliku staru zgradu, pa je ostao temelj odnosno kamen jedno 80cm iznad zemlje, ima ga dosta. Da li bi to mozda neko kupio ko se zeza sa seoskim turizmom i za koliko li bi to mogao da prodam po kubiku? ako to uopste mogu da prodam nekome, kamen je solidnog oblika moze da se zida sa njim.

Ne znam gde da napisem,mozda je najbolje ovde jer ce ovde trebati najpre dosta saveta.Nas istaknuti clan dragan ognjenovic poceo je da radi u najvecoj kompaniji vezano za agrar.Cestitam i sad imamo od koga da saznamo za sve novine.
Moderatoei ako misle neka.prebace ovo gde treba

On je neko ko tuce na 2 fronta i u firmi i kod kuce.
Cekam samo da mi odgovori sto je napustio nas prasinare i presao u "lakovane cipele" ? :osmeh:

Ne znam gde da napisem,mozda je najbolje ovde jer ce ovde trebati najpre dosta saveta.Nas istaknuti clan dragan ognjenovic poceo je da radi u najvecoj kompaniji vezano za agrar.Cestitam i sad imamo od koga da saznamo za sve novine.
Moderatoei ako misle neka.prebace ovo gde treba
Pod kojim nikom je Dragan Ognjenovic?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh