Chat 5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako se postaje moderator i sta je, konkretno, vas posao?
Moderator moze postati svaki clan i svaki moderator moze ponovo postati clan.Uglavnom se postaje po preporuci,zbog primerenog ponasanja na forumu.Osnovni zadatak je cuvanje reda i mira,uz postovanje pravila na forumu.

Ja sam odavno predlagao da se moderator postaje preko sistema zatvorenih koverti,svako ko je zainteresovan posalje po jednu,pobednik postane moderator,a ostalima da se ne vrate. :osmeh:

P.S. Potrebna sekretarica,za vise informacija na pp. :cvetic:

Poslednja izmena:
Ja samo hocu da pitam zasto je clanu Mirmir stavljeno kao da je preminuo. A covek ziv I zdrav, skoro sam se cuo sa njim. Te sale su po meni skroz bezpotrebne I mnogo glupave. Da se coveku stavi na profil da je preminuo, a on ziv I zdrav. To je bolesno I van svake pameti.

Ja samo hocu da pitam zasto je clanu Mirmir stavljeno kao da je preminuo. A covek ziv I zdrav, skoro sam se cuo sa njim. Te sale su po meni skroz bezpotrebne I mnogo glupave. Da se coveku stavi na profil da je preminuo, a on ziv I zdrav. To je bolesno I van svake pameti.

To je najverovatnije na srecu i radost greska i admin ce to pod hitno ispraviti.

Manjeviću to nije nikakva šala već neka sistemska greška koju je jako teško ispraviti.Već duže vreme je prisutan taj problem.

Da li njemu javljeno da je to sistemska greska?
Ne bih da se mesam u vas posao. Ali da se meni tako nesto desilo I da ne znam o cemu se radi, bilo bi mi jako krivo i neprijatno.

Kako da mu javimo?Mali broj članova je ostavio svoj telefonski broj u imenik foruma.Ako je aktivan može sam da se javi preko kontakt forme.

To je mirko015. Ja sam primetio da je nik promenjen (ne znam kako se to radi pa ako moze da mi se odgovori) i posle vidim da pise da je preminuo i da je lokacija promenjena u Novo selo sto je, ako se ne varam, kod Vrnjacke banje a kod nas je sinonim za groblje. dobro je da je covek ziv.

Nece moderatori da nam kazu. Kazu da je pisanje o tome suvisno.
Sad mora neko drugi kupiti sejalicu za no-till, pa da nas obevestava.:)

Nije bio primer drugima.Dalja pisanja o tome nepotrebna.
Ja sam lepo napisao da su dalja objasnjenja suvisna.Objasnjenja za banovanja ne vode nicemu.Uvek ce biti da nekom ne odgovaraju.To necu dozvoliti i sve prethodne postove vezano za ban brisem.:ppozdrav:
Ne bi da sirim diskusiju.

MirMir profil se nekako spojio sa profilom Mirka015 i tu je nastao problem.Ni jedan od njih nije preminuo ne brinite.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh