Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ljudi, ko od clanova bese iz Zrenjanina. Treba mi jedna usluga, ako moze nesto da pogleda.
Madjarsku vizlu?
Videćeš da sam u pravu,pred svake izbore vlast laže a I opozicija ukapirala pa pokušava I ona da laze. Nemaju para ni travu pored puta da pokose a kamoli da nam naseljavaju sela.Nije izmisljena prica nikaknj,iako si ostalo tacno napisao..gamad je gamad
Dođi kod mene da vidiš.Videćeš da sam u pravu,pred svake izbore vlast laže a I opozicija ukapirala pa pokušava I ona da laze. Nemaju para ni travu pored puta da pokose a kamoli da nam naseljavaju sela.
Tako se opozicija uhvatila arapa ko će nam uzeti zemlju a ja ih ne vidim gde su.
Kanda glasaš dotičnogVidećeš da sam u pravu,pred svake izbore vlast laže a I opozicija ukapirala pa pokušava I ona da laze. Nemaju para ni travu pored puta da pokose a kamoli da nam naseljavaju sela.
Tako se opozicija uhvatila arapa ko će nam uzeti zemlju a ja ih ne vidim gde su.
Ja bio, video, a i oni mene "snimali" dronovima i iz Nissan Patrol džipova...Dođi kod mene da vidiš.
Ne ,ne glasam, samo sam realan.Kanda glasaš dotičnog
Daj bože da ne dođu,ja ih bar za sad nisam video u Banatu. Mada više mi smetaju ovi naši"arapi".Dođi kod mene da vidiš.
Ne ,ne glasam, samo sam realan.
- - - - - - - - - -
Daj bože da ne dođu,ja ih bar za sad nisam video u Banatu. Mada više mi smetaju ovi naši"arapi".