Chat 5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nanu li im naninu lopovsku kako je narod slep i videcete opet ce isti ostati na vlasti. A to za migrante je verovatno istina jer se i kod nas suska o tome kako neko dobija novac da kad dodje do proterivanja iz pojedinih zemalja da ce se kod nas najveci deo doturit i smstit, i da za to postoje gotovi planovi.

Nije izmisljena prica nikaknj,iako si ostalo tacno napisao..gamad je gamad
Videćeš da sam u pravu,pred svake izbore vlast laže a I opozicija ukapirala pa pokušava I ona da laze. Nemaju para ni travu pored puta da pokose a kamoli da nam naseljavaju sela.
Tako se opozicija uhvatila arapa ko će nam uzeti zemlju a ja ih ne vidim gde su.

Ne ,ne glasam, samo sam realan.

- - - - - - - - - -

Daj bože da ne dođu,ja ih bar za sad nisam video u Banatu. Mada više mi smetaju ovi naši"arapi".

Znači ako nisu u banatu a na drugim mestima jesu,onda to nije problem ,e kakvi smo ljudi.Dođi u Sombor i okolna mesta ja ću te provesti o mom trošku pa da ti pokažem kuće koje su pokupovali,mi ih zovemo kuće duhova jer unutra nema nikoga,treba im stalno prebivalište ,samo čekaju da im se isupne svi uslovi za kupovinu zemlje,a onda žurka,tako i za migrante,mađari su zabranili bilo kakav ulaz migrantima jedino prema Srbiji mogu da idu,Turska i Bugarska za sada poštuju sporazum,ali ako se i to sutra citaj promeni,eto veselja u vidu migranata opet kroz Srbiju.Sve to finansira EU,jer nema kuda sa njima,zato ih naš vođa samo prima.Živi bili pa videli.

Poslednja izmena od urednika:
Nisi me razumeo kada sam naveo "Banat",reči je bilo da dolaze prvo u 4 ili 5 opština u Banatu zato sam pretpostavljao da još nisu stigli.

U pravu si Talianu, arapa nikad nije ni bilo. To je samo paravan za prvog brata srbije koji gospodari sa tom zemljom.

Znate li nesto o povracaju koji daje drzava za prikljucne masine?Da li je usvojeno i gde se mogu raspitati o potrebnoj papirologiji?

Poslato iz ravnoga Banata

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh