Chat 5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od svih parametara, do PH vrednosti u laboratoriji se najlakse dolazi.

Postoje različiti pH metri a tako je i cena različita. Uglavnom ko misli da može da nosi pH metar u džepu i da ga zabode u zemljište da bi očitao pH vrednost zemljišta mislim da neće moći. Mora se napraviti rastvor sa različitim hemikalijama da bi se očitala vrednost na pH metru.

Imam laptop HP i nesto sam stisno...zakljuco prijem signala...vec dva dana ga nemogu koristiti...zna li iko kako otkljucat....ako je komplikovano onda nista

Rodak mi je samo preko puta i ima internet ...Ja imam sifru i koristim signal a dajem mu 5 evra mjesecno....Trenutno to isto koristim samo sa drugim laptopom.
Na HP imam lampicu oznake antene i kad je sve ok ona svijetli plavo a sad je narandzasta

Probaj da pritisneš taj znak,ako se nevaram odmah ispred ekrana(monitora)kako ga otvoriš,ne vidi se da imaš taster(dugme)samo probaj da ga stisneš

Ljudi, ko od clanova bese iz Zrenjanina. Treba mi jedna usluga, ako moze nesto da pogleda.

Hvala. Poslao sam clanu @mims pp, ako se ne javi kontaktiracu i njih. :osmeh: Evo da napisem i o cemu se radi: nasao sam u oglasima felne za auto, pa cisto da baci oko da vidi da nisu neke skroz izrabljene. Prodavac ih inace salje kurirskom sluzbom.

5n6q8o.png
[/IMG]

- - - - - - - - - -

Nadam se da se vidi sad,ne znam kako drugacije da postavim.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh