Chat 5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre neki dan prolazim pored Miskoviceve plantaze jabuka "delta agrar" na potezu izmedju Gajdobre i Celareva pa mi doslo da zaustavim auto i gledam tu milinu od rascvetalih stabala jabuka. Milina Bozija raj za oci i dusu, a vidi sada ovoga vremena. Propasce coveku rod za ovu godinu. Verujte da evo do sada od sikiracije nisam ama bas nista jeo, ubi me sikiracija za coveka.:haha:

Poslednja izmena:
Nije lepo radovati se tuđoj nesreći. Ja odmah zamislim da se neko raduje mojoj nesreći. Svako nosi svoj krst i svako na kraju plaća ono što je naručio, pojeo i popio.
'Od samog sebe' zavisi (iako častiš u stilu šta jede kafana i pije bašta) da li će račun da bude manji ili veći.
A ti bogataši uplaćuju ponešto (kako ko) u dobrotvorne svrhe da bi donekle oprali savest i to samo zbog sebe. Račun ipak stiže na kraju.... svima.

Ne sekiram se ja za njega.Nije on poljoprivrednik.On je bizmismer,sto bi rekla moja pokojna komsinica. :osmeh: U mojoj blizini je posadio nn hektara vinograda,gde mu mesto nije.Svi se cudili,a on uzeo subvencije i povadio.:haha: Zna covek znanje,a uvek mu bliski prijatelji dosapnu.Tako da je jaci i od robije i od mraza ....Sneg,poplave i ostale sitne dogodovstine ga mogu8 samo ojacati.:haha:

Takav vocnjak a nemaju antifrost. E Misko, prop'o si nacisto. Gledam po fb planiraju da pale bale slame izmedju redova. E sirotinjo, doslo mi da mu pozajmim crevo da zaliva stabla:svinja:
Jedno mu priznajem, maher je svog zanata. Sve po zakonu, a sve za sopstevnu korist.

Takav vocnjak a nemaju antifrost. E Misko, prop'o si nacisto. Gledam po fb planiraju da pale bale slame izmedju redova. E sirotinjo, doslo mi da mu pozajmim crevo da zaliva stabla:svinja:
Jedno mu priznajem, maher je svog zanata. Sve po zakonu, a sve za sopstevnu korist.
Ako se dobro secam,bio sam u tom vocnjaku negde 2009 te i onda je bio u fullu,automatika,zastita od grada i zastita od mraza,zalivanje. Jedino ako nema jos jedan blizu Celareva :)

Poslato sa FRD-L09 uz pomoć Tapatoka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh