Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja koga god poznajem slavi ili ovu ili obe,stoga se izvinjavam na neučtivostiIma takvih vise nego ovih sto su cekali i slavili........
Ima li ko da sinoć nije čekao,i danas da neslavi novu godinu???? Ja za takve nisam čuo na našim prostorima![]()
Ja koga god poznajem slavi ili ovu ili obe,stoga se izvinjavam na neučtivosti
Evo sad ispade da niko ne slavi novu godinu . Al džaba smo krečili , svejedno će ovo sve biti izbrisano.
Danger do ove godine bio onaj "sa pola vijagre" na forumu,sad postade covek mirotvorac. Kakav performans.![]()
Ne kazem da nekima ne treba pomoci,ali vise ima onima kojima sad treba pomoc zdravima i pravima,a kad trazim ko ce za pare da kruni kukuruz onda je fajront republika ili ne daj Boze da po 16 sati na dan provedu u de luxe fergusonu...E ko mi kaze,slavio bi i kinesku samo da se krka,bolje daj sirotinji u selu da jedu,potrebnije je njima nego tebi,i ovako si se zaokruzio.....![]()
Možda je prešo na afričku šljivu pa dobio kontra efekatDanger do ove godine bio onaj "sa pola vijagre" na forumu,sad postade covek mirotvorac. Kakav performans.![]()
Evo sad ispade da niko ne slavi novu godinu . Al džaba smo krečili , svejedno će ovo sve biti izbrisano.
Pozdrav za neumornog lektora i moderatora,Grad vise nije bitan,sve kupujem preko oglasa na polovni automobili a potpuno svejedno je odakle stiže preko kurirske službe
Jel zna neko koja je poljoprivredna emisija bila sad od nedelje do utorka(ne znam koji je dan bio tacno) u kojoj je gostovao Djordje Cvarkov ?