Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja koga god poznajem slavi ili ovu ili obe,stoga se izvinjavam na neučtivostiIma takvih vise nego ovih sto su cekali i slavili........
Ima li ko da sinoć nije čekao,i danas da neslavi novu godinu???? Ja za takve nisam čuo na našim prostorima
Ja koga god poznajem slavi ili ovu ili obe,stoga se izvinjavam na neučtivosti
Evo sad ispade da niko ne slavi novu godinu . Al džaba smo krečili , svejedno će ovo sve biti izbrisano.
Danger do ove godine bio onaj "sa pola vijagre" na forumu,sad postade covek mirotvorac. Kakav performans.
Ne kazem da nekima ne treba pomoci,ali vise ima onima kojima sad treba pomoc zdravima i pravima,a kad trazim ko ce za pare da kruni kukuruz onda je fajront republika ili ne daj Boze da po 16 sati na dan provedu u de luxe fergusonu...E ko mi kaze,slavio bi i kinesku samo da se krka,bolje daj sirotinji u selu da jedu,potrebnije je njima nego tebi,i ovako si se zaokruzio.....
Možda je prešo na afričku šljivu pa dobio kontra efekatDanger do ove godine bio onaj "sa pola vijagre" na forumu,sad postade covek mirotvorac. Kakav performans.
Evo sad ispade da niko ne slavi novu godinu . Al džaba smo krečili , svejedno će ovo sve biti izbrisano.
Pozdrav za neumornog lektora i moderatora,Grad vise nije bitan,sve kupujem preko oglasa na polovni automobili a potpuno svejedno je odakle stiže preko kurirske službe
Jel zna neko koja je poljoprivredna emisija bila sad od nedelje do utorka(ne znam koji je dan bio tacno) u kojoj je gostovao Djordje Cvarkov ?