Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo i mene, dobro jutro, nisam baš upućen kakav traktor Bob reklamira
Nece da moze. 80 godina, Petrovac na Mlavi i latinicno pismo.Samo pisac ima sigurno 80 god.
Nece da moze. 80 godina, Petrovac na Mlavi i latinicno pismo.
Ti od 80+god u Petrovcu i okolini tesko da znaju i cirilicu... Idalje radi prst...
Sve zavisi od kuce do kuce, moj cukun deda je bio 1914god, umeo je da pise-cita , takodje i matematiku. Njegov sin (moj pradeda) vojno lice oficir.
Al su se ti tvoji preci mladi ženiliSve zavisi od kuce do kuce, moj cukun deda je bio 1914god, umeo je da pise-cita , takodje i matematiku. Njegov sin (moj pradeda) vojno lice oficir.
Moj prađed je bio 1876 god, a đed 1903, otac je 1946 i tu je nastao raskorak. Naime đed je imao dva sina prije moga oca koji su poginuli 1945 (par dana prije kraja rata, strijeljala ih crvena bagra, sa 19 i 21 godinu). Tako se otac, zbog vise sile, rodio tako reci ne planski poslije rata. I onda su poslije rata išla razna maltretiranja od strane gore pomenute bagre, tiparvo oduzimanje zemlje, pa razne obaveze, prijavljivanja (naravno izmišljena) u komitet, da đed ne ore dovoljno duboko SVOJU njivu u pripremi za pšenicu, hvaljenje Karađorđevića, govor protiv socijalizma i hromog dabe...Inace đed je sluzio vojsku na Topcideru u Kraljevoj Gardi konjici, i davao je strazu na Belom Dvoru kod Kralja Aleksandra.U mojoj kući je došlo do velikih raskoraka...moj pradeda je bio 1881god.