radashin
Član
Дуле, није Кимија нико лично прозвао, већ је он (повређен вређањем струке) реаговао. Онда су му неки чланови одговорили (опет критикијући струку, не њега) и то је све.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Дуле, није Кимија нико лично прозвао, већ је он (повређен вређањем струке) реаговао. Онда су му неки чланови одговорили (опет критикијући струку, не њега) и то је све.
Ja sam cuo negde muziku, samo ne znam gde. Sad znam. Bradic od mene preko polja 5-6km.Danas sam bio na svadbi u Podrinju selo Bradic. Svadba ko svadba pod šatrom sve vec vidjeno ali me jedno mnogo obradovalo NECEMO mi izumreti kao narod. Naime na toj svadbi sam video 70 dece mladje od 10godina plus omladina pa braco milina videti posle duzeg vremena toliko mladosti u selu.
I sta kazes Momo, rknuli ga pragom ili boforsom?Lično sumnjam da su ti avioni tako srušeni , neva je radarski navodjena , to je davno prevazidjeno , to rješava obična aluminijska "strugotina" , a čini mi se i da radari tada nisu ni paljeni .Obične strele i igle su daleko naprednije pa ipak teško da su i one to mogle jer ih odma detektuju i par bljeskalica riješe , osima ako je bilo nešto sa tzv "tv" navodjenjem a sumnjam jer su nam Rusi uglavnom prodavali nešto kad bude demode , a Tile plati krvavo. To je vjerovatno bilo "boj ne bije svijetlo oružje .. " tj oko sokolovo nekog pvo-ovca , tj neki protivavionac , praga , najprije Bofors , zadesio ih kod granice u nižem letu.
Hvala za slike, ali nisi o tim slikama pisao...Ubedljivo najjace zenske na standu Raifiesen-Agro
A VB lizing?Ubedljivo najjace zenske na standu Raifiesen-Agro