Chat 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zorane, slažem se da npr. 5 dana unapred odvale glupost, kao za sinoć što su prvo 20 litra najavljivali, pa onda 12, ali 2 dana unazad su smanjili na 1l što je i bilo tako. Dok ostali najavljuju 10-15 litara, ovi dan dva unapred nikad ne omaše. Čak i one karte što Kimi kači u ovoj temi sa meteoadriatic.com su omašile i predprošli put a i ovaj.

Molio bih clanove kojima se ne svidja kimojeva prognoza neka ne citaju njegove postove(a ne posle da ga bez razloga napadaju) ili neka ne posecuju ovu temu pa neka glejaju tv ili bilo koji sajt vezan za meteo izvestaj.

"bem ti lebac i juce nas omasi,gledao sam Madjarski radar(neko sinoc okacio) i vidim kako se par oblaka rascepi u bosni i ode vecinom u hr pa Madjarsku a malo falilo da dodje i do nas ali se ne da

Podrska i sa moje strane za Kimijev rad. Pa ne placate ga vi koji niste zadovoljni pa da mu nesto zamerate. Ako hocete prihvatite njegove prognoze ako ne preskocite ga. Kimi samo napred.

Slazem se ljudi, nije Kimi kriv što se na nebesima dogadja a vidi se i golim okom da duvaju takvi vetrovi da kiša moze samo mestimično da padne. Nije kriv Kimi a nisam ni ja što kod mene kiša pada gde mi je kuca a nece tamo gde mi je malina.

Ja sam prodao 214ku svercerima iz Kovacice ,koliko se secam , koja je bila ne mozete ni da zamislite u kakvom stanju , nikad supu nije videla ,bunker procureo od korozije ,odrzavanje zali Boze..
Dao sam je za 1600-1650e ..
Cisto da znate sta oni kupuju

Napali i iznervirali ste ga bez ikakvog prava
Čovek je tu radi nas i pomaže,koliko je u njegovoj moći
Nije on vidovit,pa da kaže će u ponedeljak u 17:26 pasti kiša od 32mm,od 2.og kilometra pre Ćuprije do pete duži iza Paraćina

Pa kad napadaju čoveka što lepo ne tumače karte i napišu neku pametnu oko prognoze..

Kimi nestrpljivo očekujemo tvoje sledeće postove :ppozdrav:

Pisace Kimi ponovo,nema potrebe da se ljuti na ljude koji misle drugacije od nas,to je njihovo pravo ali naravno nemaju pravo da omalovazavaju druge.Kimi je jednostavno tacniji od modela,90%pogadja a to ni modeli nemogu.pozdrav za njega i ocekujem ga da nam kaze kakvo je stanje za vikend.

Dusko da nisi obrisao ono sto su pisali sad bi svi videli sta je pisano,a ja sam pratio na vreme pa sam procitao.

- - - - - - - - - -

Kishrobert,Peet...daj oladite malo.Stvarno.

Ja samo ne vidim u čemu je problem sad ?Jel je bilo oluja sinoć ?Jeste.I u Mađarskoj i u delu Šumadije.Jer su to modeli videli ?Jesu.

Jel se znalo da će negde biti i do 30litara ,a negde ni kapi ?jeste.

Jel bilo jakog vetra ?na severu Vojvodine,jeste.BIlo je i sugradice-grada severno od Subotice kao i u selima između Topole i Aranđelovca.

Sve je to lepo navedeno kao mogućnost sinoć.Gde će se tačno desiti to niko nije mogao da zna.

Ako se nije desilo kod nijednog od članova koji ovde piše,ne znači da nije bilo.

U globalu jeste ispalo slabije od najavljivanog,ali to vam ne daje za pravo da pišete ovakve komentare i napadate bez razloga..Ponavljam,razumem relovt zbog kiše,znam da je preko potrebna u većem delu Vojvodine,ali ništa nećete uraditi ako krivicu svaljujete na drugog.

Sve što ja vidim na kompjuterskom modelu-ovde to i napišem.Svaku tendenciju ili naznaku,baš sve.Modeli su takvi kakvi su,bolje trenutno nemamo.
Pa zasto je ovo Kimi pisao ako ga niko nije napao.

Covek odlicno radi svoj posao,Svaka Pohvala!!!:ppozdrav:
Ko nezeli da cita ovu temu neka je zaobidje,nakvasi prst,pogleda odakle duva vetar i prognozira kisu ili je dozove na indijanski nacin ako mu Kimijeve prognoze nevaljaju.

Ja nisam nista obrisao a nije ni neko drugi, samo sam ispravio neke postove....inace bi ja video. Napisi mi ko je i sta to i gde napisao za Kimija. Kimi je samo pravdao onim postom RHMZ i nista vise. Ja nisam nigde video da ga je neko licno prozvao i ponavljam ne gurajte mu vruc krompir u ruke bez potrebe.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh