Chat 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa metni mu north da se čovjek ne pati

Poslednja izmena od urednika:
Sutra su kod mene u selu dani vina i degustacije sa proglašenjem najboljih vina a da ima dobri vina ima a da volim da probam i tuđa vina volem

Uf,imam poznanike iz tog sela pbegli su odvno,porodica kovačević :ppozdrav:

Kada smo kod vina sutra bi trebalo da je vinijada u Bavaništu ,prvenstveno vina sa jedine evropske pustinje ,Deliblatske peščare, a da sutra je i u mom selu tradicionalna Švarglijada !!!
Svi ste dobrodošli ima besplatan ovčiji ......... nešto ,nisam baš u toku(ne slažem se sa organizatorima i politčkim kur*ama) ali izvolite!!!

Kada smo kod vina sutra bi trebalo da je vinijada u Bavaništu ,prvenstveno vina sa jedine evropske pustinje ,Deliblatske peščare, a da sutra je i u mom selu tradicionalna Švarglijada !!!
Svi ste dobrodošli ima besplatan ovčiji ......... nešto ,nisam baš u toku(ne slažem se sa organizatorima i politčkim kur*ama) ali izvolite!!!
Ja prvi put cujem sad za ovo,pa kod nas nema ni vinograda...provericu ujutru pa javljam.

Dragane ,proveri ,drugar mi javio iz udruženje verovatno neće doći u Lokve na švarglijadu jel je vinar samo da ne bude Dolovo sa vinijadom :haha: ako nije Bavanište.Javio mi da ide tamo (negde).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh