Peet ima nas moderatora koji smo tu da procenimo,ne moras biti advokat. Ako imas neku primedbu imas opciju da prijavis post.Evo i sad vredjas!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Peet ima nas moderatora koji smo tu da procenimo,ne moras biti advokat. Ako imas neku primedbu imas opciju da prijavis post.Evo i sad vredjas!
Nisam meto naočare sinkoMindjusar nisam rekao duckati,nego muckati. Ali posto si ti stariji covek ne zameram ti sto brkas pojmove.
Jel ima Hrvatskoj?nisi dalekoJebeš metanje bolje mi recte imal di dobrog domaćeg vina
E jbg sad sam video da je ipak kod mene puno.IzbrisaoA mogao si i ti
Ja prvi put cujem sad za ovo,pa kod nas nema ni vinograda...provericu ujutru pa javljam.Kada smo kod vina sutra bi trebalo da je vinijada u Bavaništu ,prvenstveno vina sa jedine evropske pustinje ,Deliblatske peščare, a da sutra je i u mom selu tradicionalna Švarglijada !!!
Svi ste dobrodošli ima besplatan ovčiji ......... nešto ,nisam baš u toku(ne slažem se sa organizatorima i politčkim kur*ama) ali izvolite!!!