Samo klizi k'o mače niz oluk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel si bio i ti na predavanja Pokrajinskog sekretarijata u Pancevu?Dolovo je u pitanju, video sam ih da se promovisu kod kulturnog centra u Pancevu, zurio sam a vide da imaju nekog Roze kojeg obozavam )
Malo su i slaninu promovisali, ide to jako lepo zajedno...
Po Hamurabijevom zakoniku pivo nesmije da sadrži previše vode i da se prodaje po previsokoj cijeni.Samo lemon pivo konzumiram od alkohola ako se to uopšte i može nazvati alkohol.
Vi Ferdinćani uvek žurite ,svrati sutra na švarglijadu ,znaš mi adresuDolovo je u pitanju, video sam ih da se promovisu kod kulturnog centra u Pancevu, zurio sam a vide da imaju nekog Roze kojeg obozavam )
Malo su i slaninu promovisali, ide to jako lepo zajedno...
Nisam bio...Jel si bio i ti na predavanja Pokrajinskog sekretarijata u Pancevu?
Da ponesem i hladnjak od Zmaja da ga majstor Pera zakrpiVi Ferdinćani uvek žurite ,svrati sutra na švarglijadu ,znaš mi adresu
Jел гледа ко на ртс 1 емисију како кина осваја европу..како купују и уништавају европске фирме..конкретно има и yto који је купио фабрику мккормика и само однео технологију а раднике оставио да штрајкују.