Chat 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
[h=1]U poslednjih mesec dana Kosovo napustilo 5.000 dece[/h]Srna | 06. 02. 2015. - 14:52h | Foto: Reuters | Komentara: 0

Kosovo je u poslednjih mesec dana napustilo oko 5.000 dece uzrasta do 14 godina, podacima su Ministarstva obrazovanja u Vladi Kosova.

569973_albanci10reutersfoto-reuters_f.jpg
Masovno iseljavanje s Kosova

Ovo ministarstvo je navelo da pojedinim školama, posebno na području Uroševca, preti zatvaranje pošto se u đačkim klupama u toj komuni u poslednjih deset dana nije pojavilo više od 1.000 učenika osnovnih i srednjih škola.

Teško je, jako teško, odvojiti skroz politiku od poljoprivrede kad je to naprosto realnost. Po meni je bitnije ostati maximalno tolerantan i držati se kodexa lepog ponasanja.

Poslednja izmena od urednika:
da ali meni nije jasno zašto putin o tome piše na ovom forumu, a ne ode na primer na forum b92 ili forum srpski front. Dosadan je i smara ljude, a na tim forumima bi njegovo pisanje bolje uklopilo.

Колико ја знам максимално сам коретктан и учитив,никог не вређам него пишем како јесте..А то што неком смета и што се неко нађе сам у томе,шта му ја могу.Имам сасвим коректан однос са већином модератора и поштујем правила.

Poslednja izmena od urednika:
Mogu da shvatim da desetinu ljudi bezi trbuhom za kruhom ili iz ratnih dejstava ali odjednom ovaj broj da hoce preci u zemlje UN je malo vise od slucajnosti a znajuci albance tu debeli novci i interesi prvenstveno rade. Ali tako nam i treba kad iza svake afere stoje prevoznici Srbi koji bi majku za dinar prodali. Jadna li smo nacija

Ooo vidi,vidi pao sneg pa bi neko clanovi da budu poslani na godisnji izgleda.
Svaki SLEDECI post nastavljen na temu politike i sl ce biti kaznjen. Pa ko hoce nek pise,broj slobodnih mesta za odmor nije ogranicen.

I ja se iskljucujem iz diskusije jer nema smisla raspravljati! Samo mi nije jasno zasto je njemu uvek dozvoljeno da prvo izvredja ili da prvo pocinje a nikad ne dobije zasluzeni odmor.
U mom slucaju je uvek obrnuta situacija!!!

Eto ti se sad lepo povuces iz diskusije i prodjes nekaznjeno skroz,ako se on vrati i nastavi sa politikom ili prozovanjem on ce biti kaznjen.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh