Chat 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne znam koje smo mi budale kad još prevozimo ove šiptare preko naše države,umesto da im zabranimo prolazak,ako su znali da traže svoju državu, sada neka žive u njoj,drugo ako hoće da idu iz nje neka idu preko Albanije.

Kakva glad i nemastina. Ovo je deo plana 100 %, pa niste valjda tako naivni. Eto sad se oni od jednom setili da su gladni pa krenuli trbuhom za hlebom. Njihova vera je vrlo mocno oruzje, a oni su samo prvi meci ispaljeni prema EU.

I taj sto tako govori je deo njihovog plana. Ej sad oni se od jednom setili da je njihova zemlja Srbija.
Treba ih otresti "ko slinac" :osmeh:

Samo naivni će da poveruju u ono što piše štampa .Ko malo prati dešavanja po pitanju geopolitike sabraće 2 i 2.Nešto se šuška za 20-i

Dobićemo izgleda malko ljuće sugrađane. Obučene na raznim ratištima. Od Libije, Sirije, Iraka i ostalih prolećnih država.

"Gradonačelnik Ašotaloma Laslo Torockal"

"Ne mogu da razumem nekoga ko je u stanju da usred zime hoda nekoliko desetina kilometara, krije se i beži. Svakoga dana zovemo hitnu pomoć koja spasava bebe koje su upale u hipotermiju, a sve zbog neodgovornosti njihovih roditelja - rezigniran je Laslo."

Nije moguce da zbog nekih ideala zrtvuju i svoju decu, manite se kojekakvih prica.

Ali za politiku i ratne zločine je najbolje da se prebacite na druge forume.

Poslednja izmena od urednika:
Da ali meni nije jasno zašto Putin o tome piše na ovom forumu, a ne ode na primer na forum B92 ili forum Srpski front. Dosadan je i smara ljude, a na tim forumima bi njegovo pisanje bolje uklopilo.

"Gradonačelnik Ašotaloma Laslo Torockal"

"Ne mogu da razumem nekoga ko je u stanju da usred zime hoda nekoliko desetina kilometara, krije se i beži. Svakoga dana zovemo hitnu pomoć koja spasava bebe koje su upale u hipotermiju, a sve zbog neodgovornosti njihovih roditelja - rezigniran je Laslo."

Nije moguce da zbog nekih ideala zrtvuju i svoju decu, manite se kojekakvih prica.

Nije to zbog ideala .Neće da budu glineni golubovi

Za ideale ginu budale, ali u ovom slucaju bojim se da je ipak vera i ideologija ta koja ih tera. Verujem da dosta njih ide protiv svoje volje, ali ko ih pita. Staresina sela naredi i oni gas. I dan danas je Hodza glavni organizator svega u mestu u kom sluzbuje, a oped on odgovara nekom drugom.

Ima lupetanja svuge, ali ako pogledas malo u nazad, Albanci su uvek imali plan i nisu se ustrucavali (placali su dobro bilo sta da im treb) da ga urade.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh