Kremator
Član
..japan ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ili je tačno ili nije , slike nisu važne .
.... ako neko zna, do sada nisam kupovao preko ponudjivanja-licitacije na kupujem prodajem.. za predmet je stavljeno minimalna cena-ponuda 30e, predmet mozda realno vredi 50-60e, ja reko da ne ispadnem nekulturan sa tom punodm od 30 ili je prodavac spreman to proda i za te pare ako niko drugi ne ponudi vise? cisto kakva je psihologija sa ovakvu prodaju , al ga vrzem...
Malo je to nezgodno što nema vremenskog ograničenja, ja sam jednom tako kupio, pa sam zvao čoveka na mobilni da se dogovorim.
Isto tako kao i Nikola. Nazvao coveka i resio stvar kada sam kupovao "smederevac" za "pecarosku sobu". Pocetna bila 50 E a ja ga kupio za 7.000,00 din. Samo sam se malo zeznuo, kada sam doneo "smederevac" zena mi zauzela pecarosku sobu...uvek joj nesto treba da kuva na "smederevcu", kao zgodniji je za velike serpe.