Chat 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako je, svi znamo da je dug popriličan, ali eto ta ekipa se setila kako da se promoviše sa jednom animacijom veoma uspešno. Svi pričaju o njima, samo čekam kad otvorim ftižider da vidim unutra kako se vrte cifre. ::sramota::

Niko se ne trudi da demantuje, jer više vole da svi pričaju o tome a ne recimo o ceni svinja.

.... ako neko zna, do sada nisam kupovao preko ponudjivanja-licitacije na kupujem prodajem.. za predmet je stavljeno minimalna cena-ponuda 30e, predmet mozda realno vredi 50-60e, ja reko da ne ispadnem nekulturan sa tom punodm od 30 ili je prodavac spreman to proda i za te pare ako niko drugi ne ponudi vise? cisto kakva je psihologija sa ovakvu prodaju :osmeh:, al ga vrzem...

Da razrešimo misteriju:

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD][TABLE="class: tablemain, width: 1025"]
[TR]
[TD]Economy.rs / Ekonomija i privreda /

Javni dug preko 70 odsto bruto društvenog proizvoda
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: katalog_h"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][TABLE="class: tablemain, width: 1017"]
[TR]
[TD][TABLE="class: tablemain, width: 667"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: katalog_h"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: vest_tag"]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: p"]
1422666640javni-dug2.jpg
Javni dug Srbije na kraju 2014. godine iznosio je 22,76 milijardi evra, što je 70,9 odsto bruto domaćeg proizvoda (BDP), objavilo je danas Ministarstvo finansija.

Zakonom o budžetskom sistemu učešće javnog duga u BDP-u ograničeno je na 45 odsto, ali je ta zakonska obaveza davno prekršena.

U odnosu na novembar 2014, javni dug je uvećan za oko 480 miliona evra. Na kraju 2013. godine javni dug Srbije iznosio je 20,14 milijardi evra, odnosno 59,6 odsto BDP.

Javni dug je na kraju 2000. godine bio 14,17 milijardi evra, što je iznosilo 201,2 odsto BDP. Od tada je najniži iznos javnog duga bio 2008. godine i iznosio je 8,78 milijardi, odnosno 28,3 odsto BDP.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

.... ako neko zna, do sada nisam kupovao preko ponudjivanja-licitacije na kupujem prodajem.. za predmet je stavljeno minimalna cena-ponuda 30e, predmet mozda realno vredi 50-60e, ja reko da ne ispadnem nekulturan sa tom punodm od 30 ili je prodavac spreman to proda i za te pare ako niko drugi ne ponudi vise? cisto kakva je psihologija sa ovakvu prodaju :osmeh:, al ga vrzem...

Ponudi 30, i cekaj. Koji je "dead-line" za tu licitaciju?

On je vec odlucio da proda (minimalno za 30e), kad se zakljuci licitacija? Ili nema vremenskog ogranicenja? :sta:

Malo je to nezgodno što nema vremenskog ograničenja, ja sam jednom tako kupio, pa sam zvao čoveka na mobilni da se dogovorim.

Pisao je covek da je na kupujem prodajem. Ja tamo nikad nisam dosad licitirao, samo na neke druge, ali svugde je bilo vreme ograniceno.

Malo je to nezgodno što nema vremenskog ograničenja, ja sam jednom tako kupio, pa sam zvao čoveka na mobilni da se dogovorim.

Isto tako kao i Nikola. Nazvao coveka i resio stvar kada sam kupovao "smederevac" za "pecarosku sobu". Pocetna bila 50 E a ja ga kupio za 7.000,00 din. Samo sam se malo zeznuo, kada sam doneo "smederevac" zena mi zauzela pecarosku sobu...uvek joj nesto treba da kuva na "smederevcu", kao zgodniji je za velike serpe.:osmeh:

Isto tako kao i Nikola. Nazvao coveka i resio stvar kada sam kupovao "smederevac" za "pecarosku sobu". Pocetna bila 50 E a ja ga kupio za 7.000,00 din. Samo sam se malo zeznuo, kada sam doneo "smederevac" zena mi zauzela pecarosku sobu...uvek joj nesto treba da kuva na "smederevcu", kao zgodniji je za velike serpe.:osmeh:

Sada se mora voditi "borba" za pecarošku sobu, tj da se vrati teritorija. :osmeh:

Poslednja izmena od urednika:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh