crni gruja
Član
Jbt...nece kola da stanu bez povlacenja rucne...Munjevito kocim na sred puta i povlacim rucnu.
Poslednja izmena od urednika:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jbt...nece kola da stanu bez povlacenja rucne...Munjevito kocim na sred puta i povlacim rucnu.
Mogu da te zamislimm usro su se priznaj.... nisi znao sta te znadje ,, ti bi da bezis ,na zenu nisi ni mislio ha ha beste noge dok vas nisam usroTo mi je iz navike da kad stanem odmah povucem rucnu.
Flasa je imala neku fabricku gresku,nisam ja kriv.Tacno se vidi da je od pritiska popustio zid.
Miris benzina je verovatno bio jer je lose zatvoren rezervoar a to se nekako prenosi na unutrasnjost auta.
Poenta je u tome da sam ja mislio da eksplodira auto a nisam ni pomislio da je do neke flase ili bilo cega drugog.Mirise benzin i odmah eksplozija i uz to i neko prstanje.Mozes samo da zamislis kako to izgleda.
Opet sam danas prosao kroz Miločaj,ali nisam stigao da se javimDaj dok ona saceka da ti obrises usrane noge ,, bolje da izadje sama i da bezi ... samo se svalerkama kulturica otvoraju vrata i prenemazemo se ko mladi majmuni a ti zeni obleces .. mlad si ti u braku skontaces kuku mene ajojjj
Nafta pada a kukuruz rasteDobro je sto ide na gore. Ionako nas deru sa naftom i kursom.
Bojceticu svaka ti je zlatnaSlabo je to sve ljudi. Bez 18-19din nema nikakve normalne zaradice na ovaj kurs.