Lakse s ti cinovi il nas obavestite sta se zbilo da ne bi i mi isli na raport.
Nećeš komšo ići na raport ali mi se svidela tvoja izjava
![Osmeh :osmeh: :osmeh:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/icon_biggrin.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lakse s ti cinovi il nas obavestite sta se zbilo da ne bi i mi isli na raport.
vođene rakete zemlja vazduh NEVA
![]()
Ipak mislim da je neki NLO.
Senad Muminovic,komandir baterije za vodjenje tog diviziona koji je oborio tu kantu je radio sa mnom u Obrenovcu (on je stisnuo dugme).Oborili su ga samo zahvaljajuci tome sto ih je video osmatrac na Vost-u i sto su tom coveku poverovali sto nije svojstveno visim oficirima.Gadjali su ga iz svega sto su imali.Ispalili su dve rakete da pokriju sto veci prostor,da ga ne promase
- - - - - - - - - -
U pravu si,gadjan je sa kamiona i sa rampe
Mnogo je misterije oko toga sta i ko je oborio nevidljivog.Nasi su govorili te igla te strela.Ali...odmah posle obaranja su dosli Rusi i uzeli ostatke i odneli za Moskvu.Secate li se toga???Nevidljivog su rusi oborili.
Jesi ti svestan koliko si dosadan i smaras ostale...gledaj svoja posla,ja nemam nikakve veze sa forumom i ne zelim,al mi je prvom drago sto su ga uklonili,i trebali su to DAVNOOO da urade,iz milion razloga..Stao je na zulj polovini aktivnih clanova ovog foruma,ko god ima problem,nema ni sa jednim drugim moderatorom nego sa njim,bezobrazan,drzak,hoce da uvredi a ne zna da istrpi kad mu se vrati,da ne pricam i pisem dalje...zato idi pisi o psenici i kukuruzu ako o tome znas,mada msm da ti bolje ide krajcenje zemljista i merenje kolika parcela treba da se otcepi,i ne dosadjuj vise tvojom patetikom..
Ma sipo gorivo kod nas i rikn'o mu karburator i zato je pao...
Samo mi ostalo nejasno jel mi ono pobedismo?