Chat 2.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dule,zaboravih dopisati,naravno uz rakiju ili vino ako zelis,ide obavezno dimljeno ili suseno meso(kako kome bolje reci). Bas pre sat sam jeo suvo meso uhhh,jedino zato volim zimu :ppozdrav:

Bane nocas sam spavao kao "mrtav". Jos mi je sve belo pred ocima, a jezim se kad pogledam u sneg. Ipak ja sam najkrivlji sto nam se to desilo. Trebao sam odustati od puta, ali nije i ne moze biti normalno da se auto-put blokira sa napadanih 20 cm snega. Moram da dodam da su mi kod Siriga uredno naplatili putarinu, cuvam racun od putarine.:osmeh: Nije onaj decko sto naplacuje kriv, sto ima budale za predpostavljene.

Dobro da vam ne naplate i ležarinu :sta:

Jedno pitanje za sve,postavljen je negde na forumu klip u kome zena plavusa cisti sneg sa onom velikim traktorom,tj JCB ili CAT,ne znam tacno koji je,ali ne mogu opet da nadjem taj klip,ako neko zna neka kaze,hvala!

:D Ma gledao taj snimak a sad ne mogu da ga nadjem,inace dobar snimak,zenska cepa masinu samo tako!Neka dodje koja hoce,a sneg neka saceka kad su tu one :haha::haha:,ocisticemo ga kasnije

Grujo,o tome ti pricam,suvo meso,malo kobasice,vino...vatra pucketa ma milina zimska
Pozdrav Igore,sta bilo popio si ban ili nije ti se dolazilo? :)

SasaK@ Zar nemaš istoriju snimaka ako nisi predavno gledao.Jedno pitanje .Može li se otopljeni sneg koristiti kao destilovana voda????

@Spasoje Ja istoriju brisem,a sad ne mogu da se setim kako se zove snimak i u koju je temu bio postavljen,nema veze ako niko ne zna nacicu ga nekako,vec duze vreme ga trazim ali bezuspesno!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh