Chat 2.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jest da je lepse u toplom krevetu,al se mora raditi.Rad je stvorio coveka,ce da vidimo sta ce od nas napraviti.:sjasi:

Ето бар једна брига мање .. док ми до тог дођемо укинуће је :haha:....

Па ето госн Дуле како овај САМА навлачи људе на танак лед... а богами кренуло да леди :osmeh: ил сам требо у тему временске прилике :haha:

П.С. а и цифе су да се заледиш http://www.penzijainfo.rs/statistika/statistika.htm

Poslednja izmena:
A sledece godine penzioneri na udaru. Rast penzija se planira da bude manji od inflacije.

I to ako prezivimo 21..smak sveta
nego zilavi su penzioneri kad se setim 93ce..

Dobro jutro ranoranioci.:ppozdrav:
Drustvo moje na zalost dosta penzionera su jedini izvor skromnih prihoda u domacinstvu.

P.S. Drustvo odoh u Madjarsku po kucne potrepstine dok nije krenula ova pred praznicna guzva.:osmeh:

Prijatan rucak postovane kolege,i lep popodnevni odmor.Mozda ovo moje razmisljanje nije na pravom mestu,ali ispravice me,zamolio bi nekog od urednika da organizuju stampanje kalendara sa logom poljo infa,ako je izvodljivo.Hvala.

Dobar dan.
Kod mene kiša pada kao luda, po brdima okolo je snijeg a temperatra je +3 stepena.
Jutros digao pršute da se suše i sada odmor, ne može se ništa po ovakvom vremenu.

Није проблем у пензионерима .. проблем је у кловновима .. свако живо биће па и кловн ће урадити све за властити опстанак .. они су неком "потребни" само док имају контролу да неком омогуће а другог онемогуће да заради .. кад им от једном одузмеш .. 10% на биро остали у Алексинац да копају угаљ до нивоа штете коју су направили ... зато се овде успешно саботирају сви покушаји да се направи систем .. диван пример је био онај око измена закона о девизном пословању .. мало је фалило да врате и оно да је поседовање девиза кривично дело :osmeh:

Svakako. I onaj je mislio, i ovo sam izgubio sad ce da me ostave na miru. Ama jok, da mu nista ne bi bili duzni, oduvali su ga. A ovima objasnili da su ih zaduzili. I onda jadnici da se oduze, nas upropastise. A onda se klovnovi polakomili, ovi ih drze , a svakako im isteko rok trajanja. No svakako, takvi ucenjeni, nas zakopavaju, racunajuci sto mi dublje oni blize povrsini. Ama, nemere to tako. I tako, ode 70 milijardi, cela privreda, a polako curi i buducnost.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh