Chat 2.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma lopovi kolega,to bi se smatrala kao vanredna situacija,sto i jeste,i samim tim trebali su da dignu rampe da se sto pre ocisti autoput i da mogu ljudi koji su vise sati stojali u mestu da odu u prvoj pumpi,da se ugreju itd...

Posle izvesnog vremena kada sam prosao naplatnu, dosla dvojica momaka koji su isto bili zavejani i ovaj i od njih trazio lovu za putarinu. Oni lepo izadju napolje i iskrive mu rampu i prodju. Za njima su svi prolazili pored iskrivljene rampe a ovi kao javili da su ukinuli naplatu putarine. Koji su to lazovi.

Ovo je drzava koju vode prevaranti i lazovi. Koliko sam informisan,nije se desio nijedan smrtan slucaj na autoputu dok ste bili zavejani,ali sta da se ne daj boze neko dete smrzlo,da neki covek ne daj boze srcani dobio a zavejan,bilo je zednih i gladnih sigurno.... Ma ova drzava i na nesreci zeli da se ovajdi,lopovi mamu im.

U zavejanoj koloni kod Topole je bio i gospodin francuski ambasador, ali njega su odmah evakuisali. Prosla je grtalica pored nas koja je branu drzala visoko a za njom sitroenov dzip i valjda i doticni gospodin u njemu. Isao je dzip po tragovima grtalice.

Dule,trebao si zvati nadlezne sluzbe i reci da si od Velje Ilic brat od tetke,odma bi te evakuisali :osmeh:

Da ne ispadne ovo prepiska nas dvojice, ali zvao sam 193 i zamolio da mi donesu benzin, koji bih svakako platio. Kazu, nisu u mogucnosti da to izvedu.:osmeh:
Sve u svemu zalosno je to sto se svake zime ponavlja isto i ko zna koliko zima ce ljudi ostajati zavejani u snegu zbog necijeg javasluka i nebrige.:ppozdrav:

@SAMA
Au druze pa ovo moze da opere samo gajba.:ppozdrav::haha:

- - - - - - - - - -

Verujte mi da mi je malo falilo da trazim pomoc preko naseg foruma. Bio sam sa Banetom u vezi i da mi je jos zagustilo trazio bih da nadje nekoga clana ko je tu u blizini da mi pomogne.

To mozda juznije.On je ipak osto na severu.:osmeh:E da Banetu nije bilo zima da kokje jagnje,osto bi Dule tamo jos zavejan sa zadovoljstvom.:osmeh:

To mozda juznije.On je ipak osto na severu.:osmeh:E da Banetu nije bilo zima da kokje jagnje,osto bi Dule tamo jos zavejan sa zadovoljstvom.:osmeh:

Ma imao sam pun gepek zamrznute hrane. Bilo bi lepo da se to uopste nije desilo ali kad se desilo trebalo je da donesu benzin i da ga podele ljudima da bar mogu da se greju u autu. Moji su patosnice stavljali na prozore da bude toplije unutra. posto je druga strana auto-puta bila prohodna za saobracaj trebali su odmah na 7-8 mesta probiti ogradu i pustiti nas u onu stranu pa neka se vozi dvosmerno. Medjutim bila je subota i verovatno su zvanicnici bili na kojekakvim lumperajkama i svinjokoljima.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh