Chat 2.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro drustvo. Nisam izlazio napolje od sinoc,sad izasao,kad sneg,gurnem metar ima ga dvadeset i pet santima. Sav sam veseo,odoh da namirim stoku,pomuzemo krave,pa da cistim put zbog kamiona.

Dobar dan drustvo. Ja pre pola sata stigoh kuci iz Madjarske. Bili zavejani na auto-putu E-75 posle Backe Topole, juce popodne od 3 i 3o sati sve do 9 sati jutros. strasno, koja neorganizacija u odrzavanju puteva. Da je bio neko od predpostavljenih mislim da bi ga ljudi iskidali. Jako dugacka kolona u km se stvorila i ostala zavejana na putu.
Mi smo znaci proveli zavejani 17,1/2 sati. Kasnije kacim nesto slika sa zavejanog puta.

Kako ste za grejanje izboril? Veliko je to vreme. Ja sad dolazim kuci,isao tecu da slepam u Mionici. Kod njh ne ciste,kod nas je sve ocisceno zasad.

Kako ste za grejanje izboril? Veliko je to vreme.

Na svakih sat vremena, 15 minuta grejanja na leru. Imao sam punu bocu (30 lit) gasa i nesto benzina. Kada su nas desetak vozila oslobodili oko 9 sati, normalno na prvu benzinsku da se dopunim.

Dule kako nisi znao da ce sneg da neides u Madjarsku sad.

Ma znao sam za sneg i nije bilo toliko strasno do tamo, ali nazad mislio sam da je auto-put ociscen ali sam se zajebao. Tamo sam otisao preko Vrbasa, Topole i Subotice a kada sam se vracao mislio sam da je daleko bolje auto-putem a tako bi trebalo i da bude pa sam se ukljucio na njega kod Novog Zednika ali sam stigao malo dalje od Topole. Mozda ni tu ne bi stali da se kamion nije poprecio i to je bio kraj, tu nas zavejalo.

Evo i koja slika od danas kada smo krenuli kuci:

Pogledajte koliko je leda na mojoj soferki: pa slalom izmedju zaglavljenih kamiona: ovako je zavrsila grtalica: i posle 17 ipo sati pravac kuci:
Na zalost ostalo je dosta automobila koji nisu uspeli sa nama da izadju iz blokade i kako cujem tek oko 17 sati ih je vojska oslobodila snega.

Poslednja izmena:
Dobro jutro, hladno napolju, lep mraz. Dule kada ponovo ideš u Mađarsku, 'oćeš li zimus ili čekaš proleće. :osmeh:

Dobro jutro, hladno napolju, lep mraz. Dule kada ponovo ideš u Mađarsku, 'oćeš li zimus ili čekaš proleće. :osmeh:

Dobro jutro drustvo.
@Kosjerac
Druze po ovakvoj zimi sigurno necu, ali ici cu sigurno, isplati se. Isao sam na auto-put posto sam verovao da tamo ne sme biti zastoja u saobracaju. Valjda medjunarodni put po mom shvatanju treba da je urgentan za ciscenje. Najgore je da za 17 1/2 sati niko nas nije pitao ni kako smo niti da li nam sta treba. Sigurno je u tim zavejanim automobilima bilo i ljudi bez bez benzina i hrane. To sto kazu da su delili caj i cebad, LAZU. Drugom stranom auto-puta koja je bila prohodna je krstarila milicija. Trebali su samo da na par mesta otvore ogradu i mi bi se nekako izvukli, ali jebes budale. Njima je sigurno bilo toplo i OK. Tada u 9 sati se samo nas petnaestak auta izvuklo.

A zasto imam utisak da je tema Letenka 3 zakljucana i da fali malo lepih reci?
To neko nije bio dobar.

Dule jesi li se odmorio od puta?

Bane nocas sam spavao kao "mrtav". Jos mi je sve belo pred ocima, a jezim se kad pogledam u sneg. Ipak ja sam najkrivlji sto nam se to desilo. Trebao sam odustati od puta, ali nije i ne moze biti normalno da se auto-put blokira sa napadanih 20 cm snega. Moram da dodam da su mi kod Siriga uredno naplatili putarinu, cuvam racun od putarine.:osmeh: Nije onaj decko sto naplacuje kriv, sto ima budale za predpostavljene.

Kolega Dule,drago mi je da je proslo sve najgore i da si sad na sigurnom,sreca pa si imao plina u kolima pa si mogao da se zagrejes sa ekipom u kolima. Zima je zajbana,a ovi nasi putari su prica za sebe. Dule,kod mene imas otvoren poziv za vrucu rakijicu :)

Kolega Dule,drago mi je da je proslo sve najgore i da si sad na sigurnom,sreca pa si imao plina u kolima pa si mogao da se zagrejes sa ekipom u kolima. Zima je zajbana,a ovi nasi putari su prica za sebe. Dule,kod mene imas otvoren poziv za vrucu rakijicu :)

Zahvaljujem druze na lepim recima i pozivu na "zivotnu namirnicu".:osmeh:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh