Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ово нека претња или шта?Nemoj se ti brinit za ruse i ukraince i susjede , pocni se brinit za sebe(Srbiju).
menjao se ustav na referendumuDa nije Putler menjao ustav i prilagodio sebi ?
sto bi menjao, premijer moze biti vecno dok god dise.Ako to isto padne na pamet i osobi sa Andrićevog venca ?
Nemoj se ti brinit za ruse i ukraince i susjede , pocni se brinit za sebe(Srbiju).
Није претња, Грабик само не жели да гледа истину отвореним очима.Ово нека претња или шта?
Ja sam slusao tamo jako davnih kraj 80 tih kad je pocelo u srbiji pricali da ce slovenci klecati i moliti beograd da se vrate u jugoslaviju jer ce biti gladni, jel su poceli moliti da se vrateНије претња, Грабик само не жели да гледа истину отвореним очима.
А истина је да су продали душу ђаволу да протерају Србе а онда сами себе терају у иностранство на разноразне бауштеле да буду робови док насељавају непалце да попуне број робова у држави.
Тако да био или не био у европској унији роб си по дефиницији...
Можда си као немац или француз полуроб све остало је африка...
Ovo je da gleda svoje probleme a ne tudjeОво нека претња или шта?
Nisu i neće. Jer nisu bili gladni ni pre Jugoslavije. Ali kad već mlatimo praznu slamu, prošlo je tek 35 godina, a to je za istoriju jako malo. Niko ne zna šta donose buduća vremena... Jedino što znamo je da se to jednom već desilo... Želeli su u Jugoslaviju iako nisu bili gladni...Ja sam slusao tamo jako davnih kraj 80 tih kad je pocelo u srbiji pricali da ce slovenci klecati i moliti beograd da se vrate u jugoslaviju jer ce biti gladni, jel su poceli moliti da se vrate![]()
Baš moraš da me setiš.Ja sam slusao tamo jako davnih kraj 80 tih kad je pocelo u srbiji pricali da ce slovenci klecati i moliti beograd da se vrate u jugoslaviju jer ce biti gladni, jel su poceli moliti da se vrate![]()