Chat 17

Ako to isto padne na pamet i osobi sa Andrićevog venca ?
sto bi menjao, premijer moze biti vecno dok god dise.
Jedina mala razlika je sto njega mnogo boli ruka, tako da uvek neke sporazume koji su na stetu Srbije uvek mora neko drugi da potpise, e to je jedino sto njemu smeta na funkciji premijera, tako da ako bude na funciji premijera on ce sve uraditi da izbegava da potpisuje stetne sporazume, ali sad nece imati funkciju predsednika da izbegne to.

Nemoj se ti brinit za ruse i ukraince i susjede , pocni se brinit za sebe(Srbiju).
Ово нека претња или шта?
Није претња, Грабик само не жели да гледа истину отвореним очима.
А истина је да су продали душу ђаволу да протерају Србе а онда сами себе терају у иностранство на разноразне бауштеле да буду робови док насељавају непалце да попуне број робова у држави.
Тако да био или не био у европској унији роб си по дефиницији...
Можда си као немац или француз полуроб све остало је африка...

Није претња, Грабик само не жели да гледа истину отвореним очима.
А истина је да су продали душу ђаволу да протерају Србе а онда сами себе терају у иностранство на разноразне бауштеле да буду робови док насељавају непалце да попуне број робова у држави.
Тако да био или не био у европској унији роб си по дефиницији...
Можда си као немац или француз полуроб све остало је африка...
Ja sam slusao tamo jako davnih kraj 80 tih kad je pocelo u srbiji pricali da ce slovenci klecati i moliti beograd da se vrate u jugoslaviju jer ce biti gladni, jel su poceli moliti da se vrate :)

Ja sam slusao tamo jako davnih kraj 80 tih kad je pocelo u srbiji pricali da ce slovenci klecati i moliti beograd da se vrate u jugoslaviju jer ce biti gladni, jel su poceli moliti da se vrate :)
Nisu i neće. Jer nisu bili gladni ni pre Jugoslavije. Ali kad već mlatimo praznu slamu, prošlo je tek 35 godina, a to je za istoriju jako malo. Niko ne zna šta donose buduća vremena... Jedino što znamo je da se to jednom već desilo... Želeli su u Jugoslaviju iako nisu bili gladni...

Nazad
Vrh