MONTOYA
Član
Pa žalimo se mi što je vlast potpisala koje kakve sporazume al šta nam vredi....Niko se ne zali.
Tako je u ostalim drzavicama sa vazalnom vlascu...
Ukrainci sigurno nisu birali ovaj smer kud ih vodi klovn na presednickom tronu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa žalimo se mi što je vlast potpisala koje kakve sporazume al šta nam vredi....Niko se ne zali.
Bas si se potrudio da opravdas putina . Ipak Ukrajinci se , mislim, nebi slozili sa tvojim objasnjenjem bez obzira na trud . Kladim se stobom u sta hoces , da im posaljemo tvoj post da se nebi slozili 95 posto?Зеленски је победио гласовима из источних области без Донбаса.
Говорио руским језиком и обећавао мир и помирење.
Да су пристали на договор са Русима Донбас би се вратио у Украјину као ограничено самостална област.
Само је било потребно да не пристају да уђу у нато.
Да нису украјински нацисти укинули руски језик, забранили странке на руском језику и касније су убијали и спаљивали људе не би ни било рата.
Али наговорили их и за*ебали западњаци па сад плаћају цену својим глупим проценама.
На крају ће испасти робови на територији коју им је купила америка која ће да копа шта год може да ископа а питање да ли ће имати излаз на море...
Не треба се играти са великим силама... ми смо то добро осетили... А и све остале државице исто, само што шкргућу зунима у тишини...
Mislio sam ,niko se ne žali od država članica natoa . O tome se pričalo tada.Pa žalimo se mi što je vlast potpisala koje kakve sporazume al šta nam vredi....
Ukrainci sigurno nisu birali ovaj smer kud ih vodi klovn na presednickom tronu...
Od kad su izasli iz EU, ruze im procvijetale, sve probleme su rijesili od imigracije do zdravstva i ekonomije.Mi jos cekamo ,nesto ...
Da mrze klovna vise od rusa vec bi ga davno sklonili , tamo ima vise naoruzanih nego sto zapadni balkan ima stanovnika.Pa žalimo se mi što je vlast potpisala koje kakve sporazume al šta nam vredi....