Chat 17

Зеленски је победио гласовима из источних области без Донбаса.
Говорио руским језиком и обећавао мир и помирење.
Да су пристали на договор са Русима Донбас би се вратио у Украјину као ограничено самостална област.
Само је било потребно да не пристају да уђу у нато.
Да нису украјински нацисти укинули руски језик, забранили странке на руском језику и касније су убијали и спаљивали људе не би ни било рата.
Али наговорили их и за*ебали западњаци па сад плаћају цену својим глупим проценама.
На крају ће испасти робови на територији коју им је купила америка која ће да копа шта год може да ископа а питање да ли ће имати излаз на море...
Не треба се играти са великим силама... ми смо то добро осетили... А и све остале државице исто, само што шкргућу зунима у тишини...

Зеленски је победио гласовима из источних области без Донбаса.
Говорио руским језиком и обећавао мир и помирење.
Да су пристали на договор са Русима Донбас би се вратио у Украјину као ограничено самостална област.
Само је било потребно да не пристају да уђу у нато.
Да нису украјински нацисти укинули руски језик, забранили странке на руском језику и касније су убијали и спаљивали људе не би ни било рата.
Али наговорили их и за*ебали западњаци па сад плаћају цену својим глупим проценама.
На крају ће испасти робови на територији коју им је купила америка која ће да копа шта год може да ископа а питање да ли ће имати излаз на море...
Не треба се играти са великим силама... ми смо то добро осетили... А и све остале државице исто, само што шкргућу зунима у тишини...
Bas si se potrudio da opravdas putina . Ipak Ukrajinci se , mislim, nebi slozili sa tvojim objasnjenjem bez obzira na trud . Kladim se stobom u sta hoces , da im posaljemo tvoj post da se nebi slozili 95 posto?

Pa žalimo se mi što je vlast potpisala koje kakve sporazume al šta nam vredi....
Tako je u ostalim drzavicama sa vazalnom vlascu...
Ukrainci sigurno nisu birali ovaj smer kud ih vodi klovn na presednickom tronu...
Da mrze klovna vise od rusa vec bi ga davno sklonili , tamo ima vise naoruzanih nego sto zapadni balkan ima stanovnika.

Nazad
Vrh