Chat 17

Patrik Drid osnuje udruzenje gradjana gde je predsednik nadzornog odbora rektor univerziteta u Novom Sadu Dejan Madic i posle dva meseca od osnivanja bez javnog konkursa pokrajinska vlada iz kase dala 15 miliona dinara.

Naravno da je pobedio kada plaća glasove, preti i koristi glasače koji ne mogu da izađu na glasanje a "hteli bi" da glasaju, ti glasovi su svi njihovi. Kod nas su 2-3 dana pred poslednje izbore išli po kućama gde ima starih i razgovarali sa njima i na prošlim izborima su skoro svi glasali ti što mogu samo od kuće a na svim prethodnim u zadnjih 24 godine budu po 3-4 što hoće da glasaju. Možda više neće moći da ukrade da ima 60%-70% ali uvek može da plati da nagura 51%, nadam se da ipak neće uspeti.

Izgleda da nismo najgori sa korupcijom .
Evo kakav je most za 2.2 mil dolara napravio rodjak predsjednika u Kongu , svecanost otvaranja.

Ne mogu vise da se slozim sa tim izgovorima placanje,kradja itd.Treba reci GRESKA je do nas i to treba sprovesti sa novim ljudima.Ono u skupstini je sramota i jednih i drugih.Nisam SNS bot ni pristalica njihov ali ne postujem ni ove necemo imena ovde.Punoletan sa gradjanin 50 godina samim tim imam i glasacko pravo.To je moje misljenje ali postujem i tudje

Evo kakav je most za 2.2 mil dolara napravio rodjak predsjednika u Kongu , svecanost otvaranja.

Jel to taj predsednik Konga sto je bio kod naseg na usavrsavanje??

Ovakvi ga drze,i mnoge druge sirom sveta,sto bi rekli ''its just good business'' ....Ne znas sta je vise strasno ,njixovo bogatstvo mereno u trilijardama ili njixova kontrola,moc ,nad maltene kome hoce ...Shitty world indeed.

eno ga brat predsednika, valjda da razmene iskustva na polju korupcije, mada je i kod nas bilo slicnih slucajeva sa mostom i poljskim veceom, gde je isto bilo svecano otvaranje.

594050580_25463672086561233_2317927738538932671_n.jpg

za nijednu zemlju u koju su ušli rusi mi nije poznato, da su bili pozvani
dok su se za ulazak u NATO održali referendumi

u samoj UA su se održali kako takvi fer izbori, dok se na okupiranim teritorijama narod iznjašnavao za priključenje majci rusiji u čudno nekim okolnostima, kad su lovili ljude po kućama da izađu na referendum, kako bi bio stvarno demokratski izveden.
Nesto ne znam da je za ulazak Crne gore u NATO bio odrzan referendum??

za nijednu zemlju u koju su ušli rusi mi nije poznato, da su bili pozvani
dok su se za ulazak u NATO održali referendumi

u samoj UA su se održali kako takvi fer izbori, dok se na okupiranim teritorijama narod iznjašnavao za priključenje majci rusiji u čudno nekim okolnostima, kad su lovili ljude po kućama da izađu na referendum, kako bi bio stvarno demokratski izveden.
U kampanji za predsednika Zelenski je rekao sa ce okoncati rat na istoku zemlje i time je pridobio prorusko i prosovjetsko stanovnistvo da glasa za njega, dakle govorimo o 2019 a ne o 2022 godini.Kada je izbila pobuna na istoku zemlje Ukrajina umesto da se opredeli za dijalog sa tim svojim pobunjenim gradjanima je na njih poslala silu.

Kakvi izbori su u Ukrajini odrzani u demokratskom duhu kada su redom zabranjivane proruske stranke da postoje i izadju na slobodne izbore??

Nazad
Vrh