Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel to taj predsednik Konga sto je bio kod naseg na usavrsavanje??Izgleda da nismo najgori sa korupcijom .
Evo kakav je most za 2.2 mil dolara napravio rodjak predsjednika u Kongu , svecanost otvaranja.
![]()
9.921 Aufrufe · 193 Reaktionen | Imagine the nonsense: a bridge built by President Félix Tshisekedi's family-led construction company for $2.2 million in the DR Congo 🇨🇩. #Africa #Congo | Typical African
Imagine the nonsense: a bridge built by President Félix Tshisekedi's family-led construction company for $2.2 million in the DR Congo 🇨🇩. #Africa #Congowww.facebook.com
eno ga brat predsednika, valjda da razmene iskustva na polju korupcije, mada je i kod nas bilo slicnih slucajeva sa mostom i poljskim veceom, gde je isto bilo svecano otvaranje.Izgleda da nismo najgori sa korupcijom .
Evo kakav je most za 2.2 mil dolara napravio rodjak predsjednika u Kongu , svecanost otvaranja.
![]()
9.921 Aufrufe · 193 Reaktionen | Imagine the nonsense: a bridge built by President Félix Tshisekedi's family-led construction company for $2.2 million in the DR Congo 🇨🇩. #Africa #Congo | Typical African
Imagine the nonsense: a bridge built by President Félix Tshisekedi's family-led construction company for $2.2 million in the DR Congo 🇨🇩. #Africa #Congowww.facebook.com

Nema od tog ništa. Mi da kažeš stariji se sećamo tog vremena i točenja benzina iz 2 l flaša. Goriva će biti sigurno. Samo je pitanje po kojoj ceniUskoro u Srbiji
Nesto ne znam da je za ulazak Crne gore u NATO bio odrzan referendum??za nijednu zemlju u koju su ušli rusi mi nije poznato, da su bili pozvani
dok su se za ulazak u NATO održali referendumi
u samoj UA su se održali kako takvi fer izbori, dok se na okupiranim teritorijama narod iznjašnavao za priključenje majci rusiji u čudno nekim okolnostima, kad su lovili ljude po kućama da izađu na referendum, kako bi bio stvarno demokratski izveden.
U kampanji za predsednika Zelenski je rekao sa ce okoncati rat na istoku zemlje i time je pridobio prorusko i prosovjetsko stanovnistvo da glasa za njega, dakle govorimo o 2019 a ne o 2022 godini.Kada je izbila pobuna na istoku zemlje Ukrajina umesto da se opredeli za dijalog sa tim svojim pobunjenim gradjanima je na njih poslala silu.za nijednu zemlju u koju su ušli rusi mi nije poznato, da su bili pozvani
dok su se za ulazak u NATO održali referendumi
u samoj UA su se održali kako takvi fer izbori, dok se na okupiranim teritorijama narod iznjašnavao za priključenje majci rusiji u čudno nekim okolnostima, kad su lovili ljude po kućama da izađu na referendum, kako bi bio stvarno demokratski izveden.