Chat 17

Aj' jedno pitanje šta bi bilo kad bi bilo... Na čemu Amerika zasniva svoju vojnu moć tako da može da interveniše u svakom delu sveta? Na svojoj floti, nosači aviona, vojni brodovi, podmornice... Šta bi bilo kad bi ostali bez mornarice, odnosno kad bi se fizički ograničili na svoj kontinet? Npr. neko im potopi sve nosače aviona, recimo onim hipersoničnim raketama. Kako bi onda ostvarili svoju hegemoniju?
Probali su jedni u decembru 1941 pa su dobili dve atomske bombe, samo je šteta što se čekalo do 1945.

Pod cijim uticajima je bila organizacija mlade Bosne? Englezi. Pa posle protiv ulaska u trojni pakt opet Englezi. Prva nato intervencija,Ameri(Englezi) u Bosni,pa 99te opet nato,i evo sad opet cackaju mecku u ove krajeve,opet ce biti s*anja

Preduzece >EXPO 2027< angazuje konsultantske usluge radi obaranja ginisovih rekorda tokom izlozbe EXPO 2027.
Jedan rekord su vec uspesno oborili >najskuplja izlozba EXPO ikada< i svakim danom uvecavaju tu bodovnu prednost, tako da ce neka druga zemlja buudci organizator EXPA nece biti u mogucnosti da obori taj rekord.
EXPO 2025 je bio odrzan u OSAKI , a Japanci su se osramotili i potrosili samo 1.9 milijardi dolara.

Pa zato nas pretsednik nece da se obruka, pominjana cifra od strane njega 18 milijardi, dok je bivsi premijer izjavio, (ona celava spodoba) nesto tipa da nece preci milijardu ipo...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Vašar u Rumuniji.
Dobro me podseti.
Da li je neko bio tamo?
Da li je zanimljivo ili vašar kao vašar?

Vidim oglase ovde kod nas, organizovani prevoz vikendima tokom decembra.

Isprva smo mislili da se informišemo i idemo..
.. a onda, kada videsmo da je baš ceo dan (a dan sada kratak), nije nam zgodno zbog životinja.

Međutim, ako je nešto stvarno vredno posete, da se prerčunamo ponovo.

Vašar u Rumuniji.
Dobro me podseti.
Da li je neko bio tamo?
Da li je zanimljivo ili vašar kao vašar?

Vidim oglase ovde kod nas, organizovani prevoz vikendima tokom decembra.

Isprva smo mislili da se informišemo i idemo..
.. a onda, kada videsmo da je baš ceo dan (a dan sada kratak), nije nam zgodno zbog životinja.

Međutim, ako je nešto stvarno vredno posete, da se prerčunamo ponovo.
Ja bi trebalo da idem u Temišvar 7. decembra. Roštilj im je ekstra, kakav Leskovački i Bosanski ćevapi, ni prići. Posle u Julijus Mol, treba bar dva dana da obiđe.

Mici.
Tako nazivaju ćevape.

Da, nisam rekao. U Craiova je taj vašar.
Ne znam da li je to nešto posebno tamo, ali traje ceo mesec, kako sam ovlaš shvatio.

Zanimljiva je Rumunija.
Dosta lepo i uređeno izgleda..

20251118-131807-COLLAGE.jpg

20251118-132145-COLLAGE.jpg

Dovoljan je engleski jezik, MasterCard ili slične kartice i sve je dostupno.

Rumuni kažu da je Božićni vašar u Crajovi nejlepši. Nisam bio jer mi je daleko . Ali mi idemo često u Temišvar i stvarno je ok . A Julius Mall je pravi američki Mall . Samo da da Bog zdravlja i para da bude i eto provoda.

Oni polako ali idu napred . Veruje neko ili ne ali to su činjenice.
A i vole život nema gde ne idu da bi uživali. Ovde u Vš neki restorani rade (opstaju) samo od gostiju iz Rumunije.

Pod cijim uticajima je bila organizacija mlade Bosne? Englezi. Pa posle protiv ulaska u trojni pakt opet Englezi. Prva nato intervencija,Ameri(Englezi) u Bosni,pa 99te opet nato,i evo sad opet cackaju mecku u ove krajeve,opet ce biti s*anja
Pa šta su Englezi krivi što smo mi glupavi? Što mi njih nismo stsvili pod svoj uticaj?

Englezi izgleda nemaju druga posla nego da pakoste Srbima. Engleska poslanica je tačno navela šta će se desiti u Banjskoj, jel su nam i to namestili? Ostalo n8je vredno komentara.
Ne pravi me retardom sa ovim tvojim kometarom. Gandi je izjavio jos ohohoo da kad u okeanu sretnete dve ribe da se svadjaju pogledajte okolo mora da je Englez u blizini! Svuda su gde imaju peni koristi...

Nazad
Vrh