Chat 17

Moj utisak je (a ostavljam prostora da mi je utisak varljiv) je da samo treba (koliko-toliko) držati tenziju do izbora i onda ga tamo pobediti. Mislim da će tako i biti. A nikakve revolucije niti su dobre, niti će ih svet dozvoliti. E sad, dupе drenovo je potrebno da bi se ovo sve izdržalo i održao pritisak.

Moj utisak je (a ostavljam prostora da mi je utisak varljiv) je da samo treba (koliko-toliko) držati tenziju do izbora i onda ga tamo pobediti. Mislim da će tako i biti. A nikakve revolucije niti su dobre, niti će ih svet dozvoliti. E sad, dupе drenovo je potrebno da bi se ovo sve izdržalo i održao pritisak.
Majci poginulog sina su pevali pošla majka sina da potraži. Pa mi objasni kakav je to oblik života i šta se takvim bilo šta može objasniti? E ti što pevaju su Veliki Srbi,patriote,rusofili i ljubitelji brata Sija.

Stvarno ne razumem šta me pitaš. Ti su ološ, talog, šljam, đubrad... Njima se ništa ne može objasniti, niti sam ja to igde napisao. Ako si me to pitao.

Pušten po optužbi za narušavanje javnog reda, ponovo priveden po težoj optužbi za poziv na rušenje ustavnog poretka.

Zamislite ovaj scenario,,u jednoj zemlji sluzbe bezbednosti dobiju obavestajne podatke da su dvojica snajperista dosli u glavni grad, i sad oni pokusavaju 3 dana da ih pronadju i ne znaju jos ko su im mete, naravno kao i sve sluzbe bezbednosti ta cela operacija mora da se odvija u tajnosti, da ne bi jel glavne mete znale da ih traze. I onda treceg dana na televiziji sa nacionalnom pokrivenoscu predsednik drzave lepo javno obelodani sta sluzbe bezbednosti pokusavaju da urade i kako jos nisu uspeli da pronadju tu dvojicu snajperista.
verovatno su se svi u sluzbi bezbednosti kolektivno pljesnuli po celu kad su ugledali predsednika drzave kako im se pos----o na posao.

E sad sve ovo bi mogla da bude fikcija i prica za malu decu, a ako se to stvarno desilo, onda je to za neko naucno proucavanje kako mozak funkcionise u donosenju nerazumnih odluka.

Kakva prica ovo treba pustiti penzionerima umesto onih jeftinih salama i parizera i satora cacilenda ovo se gleda vise puta SOKANTNA ISPOVEST BIVSEG NOVINARA RTS

Nazad
Vrh