Chat 17

bravo pravi argumenti.pa su došli nacionalisti šešelj ćosić svaki popis 500000 manje a komunista nema .
Ima, ima samo su obukli drugo odelo i misle da ih niko ne prepoznaje.
Napreko postali velikosrbi sa tetovažama i privescoma ikona.
Nemilice kradu, varaju, ubijaju i onda odu nedeljom u crkvu i misle da im je sve oprošteno.
Sad se kunu u hrišćanstvo i pravoslavlje bez osnovnog znanja šta hrišćanstvo i pravoslavlje ustvari znače itd, itd....

Komunistička logika je budimo ljudi, nikako Srbi..
Ne znam odakle ta ideja koja se širi ne znam da li od 90ih ili kasnije o Tome kako su se Tito i komunjare svim silama borili da zadru srbstvo i pravoslavlje? Mislim bili su protiv individualizma i nacionalizma i vere jer to im je bukvalno u opisu programa. Ne znam koliko smo mi tu prolazili gore nego drugi. Bili smo najbrojniji samim tim i najuticajniji. Sad što nam je u srcu da uteramo jedan drugom to je druga stvar.

Morali su da se bore protiv individualizma i nacionalizma i vere i mimo komunističkih ideja jer je ta Jugoslavija bila takva tvorevina gde kad se dozvolilo da se sve to raspali, videli smo šta se desilo.

Ne mislim da je tu ničiji cilj bio da uništi Srbe već da napravi Jugoslovene i to se radilo na svim narodima i narodnostima. Negde se primilo bolje negde manje. Nije kod nas najviše već uBosni. Dok su najviše usrali sa Albanci.

GOSI .gledalacka obavestajna sluzba informera.
Znaci da informer ima gledaoce i u policiji i u tuzilastvu i u predsednistvu kad uspe da dobije informacije iz prve ruke .
Slucajni anonimni gledaoci u pravo vreme na pravom mestu.

Размисли, да ли смо ми швајцарски... немачки... западњачки менталитет па да се као чопор окупимо око лешине и да свако из чопора добије да се наједе... наравно они јаче мало више али и они слабији да напуне стомак...

Па у швајцарској је комшија пријавио Федерера да ради нешто без дозволе... и ови му одмах стали на забрану.... ми нисмо такав менталитет... у нама живи само страх од корбача... чак ни новчана казна није пример.... колико њих свесно ради непоштено и плаћа казну на редовном нивоу....

Колико младих знате да су пријављивали жене, девојке или мајке да се пријаве за казну у саобраћају... толико о нашем јунаштву и храбрости...

Не... не помаже лепо код нас... само корбач... тешка казна њему и породици и свакоме према заслузи без изузетка.... али нека први баци камен који је безгрешан.... то је оно што нас успорава и саплиће... што смо овде сви део злочиначког подухвата према својој држави....
У праву је Цоци када каже кога ћемо поштеног да ставимо да води државу десет година?

Ови што су поштени то су у ствари они који нису имали муда да се упусте у било какву ''комбинацију''... нисам сигуран да би било ко могао да одоли искушењу да гурне руку у заједничку врећу када никога нема...

Не.... у праву си... нама треба систем где ће ти способни покварењаци да гурају државу и народ у правцу који је користан за државу и народ а да својим лоповлуком не угрозе тај народ и државу... то је и дефиниција сваког система управљања у модерним државама...
Mislis ovako nesto :

images

Da ispravim ,milicionera ne policajca.1970ih

Nazad
Vrh