Chat 17

Moj utisak je (a ostavljam prostora da mi je utisak varljiv) je da samo treba (koliko-toliko) držati tenziju do izbora i onda ga tamo pobediti. Mislim da će tako i biti. A nikakve revolucije niti su dobre, niti će ih svet dozvoliti. E sad, dupе drenovo je potrebno da bi se ovo sve izdržalo i održao pritisak.

Moj utisak je (a ostavljam prostora da mi je utisak varljiv) je da samo treba (koliko-toliko) držati tenziju do izbora i onda ga tamo pobediti. Mislim da će tako i biti. A nikakve revolucije niti su dobre, niti će ih svet dozvoliti. E sad, dupе drenovo je potrebno da bi se ovo sve izdržalo i održao pritisak.
Majci poginulog sina su pevali pošla majka sina da potraži. Pa mi objasni kakav je to oblik života i šta se takvim bilo šta može objasniti? E ti što pevaju su Veliki Srbi,patriote,rusofili i ljubitelji brata Sija.

Stvarno ne razumem šta me pitaš. Ti su ološ, talog, šljam, đubrad... Njima se ništa ne može objasniti, niti sam ja to igde napisao. Ako si me to pitao.

Pušten po optužbi za narušavanje javnog reda, ponovo priveden po težoj optužbi za poziv na rušenje ustavnog poretka.

Nazad
Vrh