Mihajlo jovičić
Član
Straota
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko je Rusa poginulo?Prema njegovim svjedočanstvima,Kijev je od početka rata izgubio oko 2 miliona vojnika!
Ali tebi i dalje niko ne valja od protivnika vlastiВећ сам писао да су ови обрнули игрицу.... враћамо се у деведесете... ово је ''91. Изгледа да неће бити гаса од следеће године а ни горива.
Компаније које смо платили дебело да дођу полако се спремају за одлазак. Све је мање страних стручњака који се враћају у своје земље а замењују их наши неспособњаковићи.
Неће ''бавити'' а видећемо канте и девизе на сваком ћошку...
Европска унија с којом преговарамо о чланству нам је ограничила увоз челика и најавила обуставу транзита русог гаса кроз своју територију за треће земље. Такође нам не дозвољавају транзит сирове нафте преко своје територије.
За разлику од деведесетих сада је проблем јер смо скроз опкољени европском унијом и натоом... Што би онај никоговић рекао:'' Спаса нам нема, пропасти нећемо.''
Али мислим да ће бити тешко.... или можда неће? Да не мрачим пре времена?
Koliki je odnos stanovnika Rusija+Ukrajina?Koliko je Rusa poginulo?
Naravno da nije isto, ali ne volim kad neki ljudi pričaju kao da ginu ljudi samo na jednoj strani, a na drugoj eto jedino kad se desi neka nesreća ili neki izdajnik ih namesi ili sl.Koliki je odnos stanovnika Rusija+Ukrajina?
Nikako ne može biti isto ako izgine 2mil. Ukrajinaca i 2mil. Rusa.
Овде сви дувају у исту тикву... и као што сам писао има их толико да их се за 20 година избора нећемо ратосиљати.Ali tebi i dalje niko ne valja od protivnika vlasti![]()