Chat 17

Треба да променим телефон како да све са старог пребацим на нови? Да би имао е аграр, банковне апликације и остало.

Треба да променим телефон како да све са старог пребацим на нови? Да би имао е аграр, банковне апликације и остало.
Ja mislim ovako (al' za svaki slučaj proveri kod nekog ko to bolje zna):

- za eAgrar ti treba Consent aplikacija, da bi ona radila na novom telefonu treba da na starom napraviš bekap i da ga snimiš negde u komp pa posle to snimljeno iz kompa vratiš u novi telefon. Ili odeš u poštu po nove parametre za Consent.
- za bankovnu aplikaciju je najlakše otići u banku da ti oni aktiviraju aplikaciju na novom telefonu. Ja imam Intesinu aplikaciju i sećam se da su mi u banci dali neki kod da mogu sam da aktiviram aplikaciju ako promenim telefon, al' sad već nemam pojma ni gde sam ostavio taj kod ni kako bih to uradio. Kad dođe do toga ja ću svakako otići do banke pa nek oni to urade.

Naravno, same aplikacije skidaš sa gugl pleja.

Ja imam slično pitanje, šta raditi kad telefon treba da ide u servis? Mislim prvenstveno zbog bančine aplikacije ali i zbog ostalih naloga (mail, eAgrar, poruke i sl.) ?

Koliko znam bankovne nemožeš, moraju oni da podese svaki novi telefon. E-agrar verivatno može..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Kako stati na put ovim dodjosima sto teraju ovce po ataru? Zvao opstinskog inspektora, kaze uhvati ga na njivi pa slikaj, izgazile mi deo repice, presevanje, prosle godine pojele 1 kj kukuruza, pa dokle?

Nazad
Vrh