Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
izgleda da si imao košmarne snoveДобро прочитати овај текст... понеко и неколико пута... аутошовинисти да припреме марамице уклолико им наступи сладострашће.... мада слободно могу и да ''пршћу'' по комоди ака луј 14. или већ који је луј...
Никола Варагић
''После изјаве Трампа да Украјина може повратити изгубљене територије уз подршку ЕУ и НАТО и најаве новог уговора о набавци оружја, не знам шта може зауставити велики рат у Европи. Сви знаци да ће рата бити су ту, све до санкција НИС-у или цене злата на тржишту. Златари кажу да ће, ако се гледа цена злата, рата сигурно бити.
Да ли сте свесни тога, или правите животне и пословне планове као да неће бити европског или светског рата за пар година? Неки мисле да то нема везе са Србијом. Они не знају историју два светска рата.
Постојала је нада, после сусрета Трампа и Путина на Аљасци, да ће бити договора између САД и Русије, што једино може спречити рат у Европи, али је Трамп после тога отишао у Лондон, а Путин је отишао у Кину и тиме је направљена подела света у рату. Трамп се видео са Путином, Орбан је добар и са Трампом и са Путином, убијени Кирк био је добар са Србима и није мрзео Русе, и ништа од тога не вреди, САД ипак уводе санкције НИС-у због Русије.
Кад крене рат, свака колонија ће добити квоте шта мора да припреми од наоружања и војника за нови поход Запада на Русију, па ће и Србија морати да уступи своју територију и наменску индустрију за потребе НАТО алијансе и пошаље војнике у рат проти Русије. Срби неће на то пристати. Лидери ,,колективног Запада” биће бесни на Србе, као што је Хитлер био бесан кад су Срби одлучили да не буду део сила Осовине.
У Европи, догађа се све исто као пред Први или Други светски рат, само што су овог пута поред Немачке и Француска и Енглеска у осовини зла. ЕУ је Четврти рајх. НАТО је савез САД, Велике Британије и Четвртог рајха (ЕУ). После изјаве Трампа у вези Украјине и Русије, извесно је да ће и САД бити део осовине зла.
Наравно, још постоји нада да може да се избегне напад Запада на Русију, али мора да се догоди неко чудо, типа да добри људи, хришћани са Запада организују нешто као ,,Флотила за слободу” (Global Sumud Flotilla) за Русију, за православље. Мада је питање да ли ће флотила која плови ка Израелу помоћи Палестинцима и зауставити рат на Блиском истоку.
Израел понижава Арапе и муслимане, тако да њихов одговор може да буде да остану понижени или да уђу у рат против Израела, а мислим да ће већина муслимана одлучити да уђе у рат против Израела.
А на Пацифику се припрема рат САД, Велике Британије, Аустралије, Јапана, Тајвана и Јужне Кореје против Кине, Северне Кореје и Русије.
Запад не може победити у рату против остатка света, али ће ипак ући у рат, јер жели по сваку цену да остане хегемон.
Велики је изазов променити систем, али је прави изазов за нову власт како да се избори за спољашњу слободу у оваквим међународним околностима: како да постанемо суверена и економски независна држава, или, како да што мање страдамо у рату који долази. Надам се да ће студенти изабрати људе дорасле таквим изазовима. Ако добијемо добру власт и савезници буду јачи, можда може да се избегне геноцид као у прва два светска рата.
Пратите шта се дешава у Европи и свету, итекако ће утицати на ваше животе.''
Ја се молим да нас мимоиђе ова чаша жучи... Смилуј се Господе на твој народ грешни....
Спремај зимницу, злу не требало.... али гледај да све буде ''мобилно'' да се може претоварити ако загусти....Kazem ja zeni da ne kiselimo kupus.
Ceniš da će te ajvar spasiti? Eee, blago nama pod šljivama..Спремај зимницу, злу не требало.... али гледај да све буде ''мобилно'' да се може претоварити ако загусти....
Никад више ајвара нисмо оставили... реко биће ко суво злато... а биће много гладни' уста... Само да ''претера'' до следећег лета и да не изда година па кад роде шљиве... ето радости....
Tako je... slusao sam dedu kao mali,petla ili kokosku samo nedeljom i to je sve od mesa do sledece nedelje, e sad vidite kolko je to na petoro a znamo da domaca kokos retko kad ima1,5kgЕ, мој пријатељу... не знамо ми шта је глад. Знају наши... и ми знамо ако смо их слушали...