Chat 17

Пре неки дан смо водили политику у некој теми али не знам којо о лежајевима. Само да кажем СНР лежајеви голо го.вно бежите од њих да вам их џабе дају. Лепо је Сале Ратар рекао да су срање али ја нисам поверовао па сам сада на грбини лепо осетио. Прекључе на осовину погона сламотреса стављени нови, а данас после 7кј кошења се распали.

Ајде што су се распали него такав куршлус на комбајну ми направили да сад не знам дал да плачем или да се смејем од муке. 😭

Jes losi su snr. Malko bolji od kineskih-turskih i to je to. I ja sam se uverio na nepovoljan nacin ugradjujucih negde gde je zahtevalo kvalitet. Od tada samo Timken na kriticna mesta

Još dok sam imao berač sam uvideo da snr više nije kvalitetan, jednu sezonu odrade na okidačkim valjcima i kraj, blinde pospadaju snjih a i na drugim pozicijama se nisu pokazali tako da meni dosta.Imam utisak da i kako kad uleti koja serija, neki služe a neki brzo završe karijeru.

Da ti ne stajem na muku, ali teško da je to do kvaliteta ležaja. Malo ti to proveri ..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Наравно мораће се све проверити, тренутно сумња пада на делове од предходнг лежаја који се распао. Осовина за погон осовине сламотреса прима погон са леве стране, а преноси погон на сламотреса са десне стране. Осовина 35мм пролази кроз цев, а та цев је неких 5/4 или тако некаква јако тесна и шта се десило, ту кугле од лежаја који се распао нису могле напоље да испадну већ су све упале исмеђу осовине у ту, цев. Епилог осовина не може да се извуче куглице и делови кошуљице се заглавили око осовине и држе је за не поверовати. Више од 4 сата смо се јуче мучили пробали на све начине да је извучемо и не иде, нешто куглица је извучено али једно 7 комада колико могу да видим и даље држе осовину и то тако лепо формирале круг као да су у кућишту лежаја.

Mene samo zanima ,kad bi neko htio da proizvede tako los lezaj , kako bi to uradio? Koju tehnologiju primijenti za los lezaj?
Лош материјал и материјал који није предвиђен за такве ствари и ето лошег лежаја. Шта брига оног кинеза што је лежај лош он га направи прода га ко зна коме тај што га донесе код нас на тржиште упакује га у кутију коју год оће и прода на вашару или најлон пијаци без неке одговорности.

Kad pomenu Hrvatsku evo nečega što se odnosi i na nas .

Ko da je bitno ko je "šta" ,bitno je šta narod sisa.
A ,da .Ako cemo po nacionalnom , sledeci predsjednik RS , bice jos vise hrvat . Zeljka.
Kod vas ,siptarska tradicija se sa Novakom vjerovatno nastavlja :ROFLMAO:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh