MONTOYA
Član
Kao kada bi mi usli na KiM...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pogrešna analogija ,oni otimaju kao što je nama NATO oteo KiM.Kao kada bi mi usli na KiM...
sto dvoodi do zakljucka da jedni mogu a drugi ne mogu nista?Pogrešna analogija ,oni otimaju kao što je nama NATO oteo KiM.
Nigde veze...Taj deo ukraine je bio deo rusije i tu zive pretezno rusi koji su bili ugroženi od vlasti ukrainskih nacista...a i sama rusija je bila ugrozena kolonijalnom politikom nacisticke ukrainske vlasti...Pogrešna analogija ,oni otimaju kao što je nama NATO oteo KiM.
Da ste vi na Putinovom mestu šta biste rekli povodom dolaska NATO-a na ruske granice.I što su obećali prilikom raspada SSSR-a da neće biti širenja NATO-a na istok.Imajte u vidu da su to sve zemlje koje su bile u sastavu SSSR-a i da je to ipak ruska interesna sfera.
Tako narod odlucio , da nece da ih Rusi brane od zapada ,nego Nato da ih brani od Rusa . Prvo DDR pa ostali , zakljucno sa Svedskom i Finskom. Tako odlucili nakon duzeg razmisljanja kad su vidjeli skim imaju posla.
koliko njih je pitano da li zele u nato ili su premijeri i sama vlast ubijena ili svrgavana na nacin da se mora uci u nato ukoliko zelis u EU?Koliko od tih nacija je pitano, da li žele bit u ruskoj interesnoj sferi?
Aj mi objasni koliko njih je bilo okupirano od NATO saveza i time uvučeno u savezništvo i koliko je samih tražilo da uđu u Varšavski savez?
govoriis o polovini 20 veka kad su ljudi bili ne obrazovani totalnoMože se pitat žene na ruti ruskog oslobađanja od nacizma što misle o tome.
to je sad totalno van kontroleKoliko bi nas ovde volelo da Srbija postane sastavni deo EU, a koliko deo Rusije?
da ali zasto je milosevic okrenuo glavu amerima? rusi tada ko male mace sa pijanim jelcinom1995 kad se zavrsio rat u BIH potpisivanje dejtonskog sporazuma, pojavio se prozor gde je Milosevic postao podoban zapadnim zemljama, i nazalost Milosevic da bi ocuvao svoju vlast nije okrenuo kurs prema zapadnjacima i postane saveznik Amerike, jer bi morao da demokratizuje institucije sto bi dovelo do slabljenja njegove vlasti.
Sve bi bilo drugacije, imali bi podrsku USA i zapadnih zemalja, OVK ne bi imala podrsku zapadnjaka, i ne bi doslo do otcepljenja Kosova.
Sve zemlje sa istoka Evrope beze od Rusa, samo smo mi jedini tvrdoglavo forsirali saveznistvo sa Rusima, iako geografski oni nama ne bi mogli nikako pomoci.
U Nepalu za 5 dana svrgnuta vlast, vojska promenila stranu,policija se predala.
Pa ko je dao Ukraincima taj ,,deo" Rusije? Kad je dato zašto se tad ćutalo i aminovalo?Nigde veze...Taj deo ukraine je bio deo rusije i tu zive pretezno rusi koji su bili ugroženi od vlasti ukrainskih nacista...a i sama rusija je bila ugrozena kolonijalnom politikom nacisticke ukrainske vlasti...
Pa ko je dao Ukraincima taj ,,deo" Rusije? Kad je dato zašto se tad ćutalo i aminovalo?
E sad naš primer, ko je dao i kad kosovu veća ovlašćenja nego što ima republika? Zašto se tad ćutalo i aminovalo, zar srBska inteligencija i političari nisu videli gde vode postupci od 45te pa na dalje?
Malo konfuzno ,pa ko je na kraju kriv komun isti ili kapital isti?pa vodili ih komunisti koji su i koji i dan danas unistavaju srbiju
niko do 2010 otprilike nije ni znao za donbas itd e onda ukrajinci krenuli po rusima posebno 2013 i 2014 da ubijaju masovno po direktivi amera
ovi hteli otcepljenje nazad i krece rat koji ce se zavrsiti kao sto sam rekao neki dan taktickom ili cemo se porokat svi i do mojega
u kom smislu komfuzno?Malo konfuzno ,pa ko je na kraju kriv komun isti ili kapital isti?
A nacisti su se prema ruskim ženama odnosili kako?Može se pitat žene na ruti ruskog oslobađanja od nacizma što misle o tome.