Chat 17

Ja bih pozvao neki auto otpad koji ima Golfove i objasnio šta mi treba.
To je najjednostavnije i najjeftinije.

Ima toga verovatno u prodavnicama. Moguće i original, ali najverovatnije aftermarket.
A možda neko ovde i zna prodavnicu gde nabavlja delove za svog Golfa..
Poručio sam malo pre dva komada sa Aliexpressa, 6 e par sa poštarinom, ne bi jeftinije bilo ni kod nas ako bih našao negde. Za sad sam vezao žicu za bravicu da može sestra da oslobodi zadnji naslon, nek istrpi mesec dana dok ne stigne iz Kine paketić...

Poručio sam malo pre dva komada sa Aliexpressa, 6 e par sa poštarinom, ne bi jeftinije bilo ni kod nas ako bih našao negde. Za sad sam vezao žicu za bravicu da može sestra da oslobodi zadnji naslon, nek istrpi mesec dana dok ne stigne iz Kine paketić...
Pa kupi joj drugog golfa, trojke sada nisu mnogo skuplje od tih novih delova što si poručio.....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Da ste vi na Putinovom mestu šta biste rekli povodom dolaska NATO-a na ruske granice.I što su obećali prilikom raspada SSSR-a da neće biti širenja NATO-a na istok.Imajte u vidu da su to sve zemlje koje su bile u sastavu SSSR-a i da je to ipak ruska interesna sfera.
nato je došao na ruske granice preko finske litvanije estonije pitam se što ta velesila nije intervenisala .ako je uopšte i regionalna sila pokazuje mišiće nad slabašnom ukrainom koja se odrekla atomske bombe u korist rusije radi mira .bratski narod što bi putin rekao i svakim dan to delima potvrđuje

Tako narod odlucio , da nece da ih Rusi brane od zapada ,nego Nato da ih brani od Rusa . Prvo DDR pa ostali , zakljucno sa Svedskom i Finskom. Tako odlucili nakon duzeg razmisljanja kad su vidjeli skim imaju posla.

Pogrešna analogija ,oni otimaju kao što je nama NATO oteo KiM.
sto dvoodi do zakljucka da jedni mogu a drugi ne mogu nista?

i jasno kao dan se ide na to da evropa ne postoji,vec svi u nato i onda kompletan rat sa rusima

to sam ti vec objasnio u sportu sta rade i sta su uradili,a broj 1 ti je izbacivanje rusije iz svih takmicenja zbog jevreja ukrajinaca

a i dalje e ovo desava u toj ukrajini koji zapad toliko brani
ljudi nece da ratuju za zelenksog i da ginu bzv za ukrajinu ali jednostavno hi odvode na silu

i da ti ponovim ovaj video

Da ste vi na Putinovom mestu šta biste rekli povodom dolaska NATO-a na ruske granice.I što su obećali prilikom raspada SSSR-a da neće biti širenja NATO-a na istok.Imajte u vidu da su to sve zemlje koje su bile u sastavu SSSR-a i da je to ipak ruska interesna sfera.

Koliko od tih nacija je pitano, da li žele bit u ruskoj interesnoj sferi?

Aj mi objasni koliko njih je bilo okupirano od NATO saveza i time uvučeno u savezništvo i koliko je samih tražilo da uđu u Varšavski savez?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh