Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odavno. Sad su se bas stavili u zadnje vrijemo kod vas i nas da zakuvaju kolko god je moguce .jbt evropljanine tebe kad bit francuz stavio uz zid rekao bi da su sovjeti krivi
Negde sam procitao da su deca izgubila zivote.Glavni povod tih nemira u Nepalu je vladina zabrana drustvenih mreza![]()
pa lik naredio da snajperisti ubijaju ljude koji protestuju(studenti),ne zna se taca n broj a nece se ni saznati ali preko 20 je sigurno streljano takoNegde sam procitao da su deca izgubila zivote.
da daOdavno. Sad su se bas stavili u zadnje vrijemo kod vas i nas da zakuvaju kolko god je moguce .
Odakle ti ideja da ce on da sibne A-bombu, to je vec ustaljeno. Ako ko upotrijebi to sranje, to ce biti ovi sa sa zapada- demokrate.inace u americi sad streljan lik koji je pricao protiv izraela,duboke drzave itd itd
Charlie Kirk
pa ko hoce neka pogleda sta se desava u svetu
nas brine cena jebenog kukuruza a sutra ce nam doci dzihadisti ko u bosnu da nas kolju a o tome niko nista ne prica
devojka iz ukrajine jedva pobegla iz ukrajine dosla u ameriku i na kraju je crnac zakolje u podzemnoj
svih 5 putnika okolo crnci ni jedan da pridje da vidi sta je sa devojkom
ovaj se ispostavilo 14 puta osudjivan i na kraju sad ubije devojku koja je pobegla zbog upravo amerike i zelenskog,kakva ironija zivota
takodje ima snimak al necu da postavljam ubistsvo
mediji u americi komentarisu u principu-mi neznamo zasto je on to uradio,sta ga je isprovociralo
putine baci tu atomsku da se resetujemo svi u 3pm vise
govna sa zapada provociraju a ovaj ce katatad uzet takticku i resit sve jer ovi sad ne smeju da priznaju poraz da ih je putn sjeboOdakle ti ideja da ce on da sibne A-bombu, to je vec ustaljeno. Ako ko upotrijebi to sranje, to ce biti ovi sa sa zapada- demokrate.
inace u americi sad streljan lik koji je pricao protiv izraela,duboke drzave itd itd
Charlie Kirk
Iznenadjujes me nezreloscu ,nemam komentar.Нисам сигуран шта кажу Литванци... шта кажу на вашим тим билдинзима и обукама које вам држе еуропејци?
Јел има нешто у стилу... биље ми да их *узимо него руси...![]()
.
Oni bi bar trebalo da bolje znaju Ruse od nas, ako smo mi odabrali da budemo Ruske kučkice ne moraju biti i oni.Narod baltickih zemalja je rekao sta misli 1989 g , u živom lancu od 2m ljudi dugom 600km.
U Golfu 3 na naslonu zadnje klupe postoje dva pipka koji se povuku gore kako bi se naslon oborio. Na sestrinom golfu sam polomio oba (krti su bili jako) pa ako neko zna ima li to gde da se kupi, ili kako se to zove da bih probao da izguglam? Bez toga ne može koristiti gepek za kabastije stvari, ja šrafcigerom nekako uspem da oslobodim naslon, ali ona ne može...