Chat 17

Negde sam procitao da su deca izgubila zivote.
pa lik naredio da snajperisti ubijaju ljude koji protestuju(studenti),ne zna se taca n broj a nece se ni saznati ali preko 20 je sigurno streljano tako

e sad ko nezna nek malo gugla kako zive glavasi tamo i kako obican narod

jednog ministra su skinului golog,stavili mu kacigu na glavu i pustili ga da ide nekom rekom(nie duboka) dok ga ljudi gadjaju svime i svacim :)

Odavno. Sad su se bas stavili u zadnje vrijemo kod vas i nas da zakuvaju kolko god je moguce .
da da

eno sigurno su i u francuskoj nemiri i pala vlada jer i tamo putin zakuvava

ako je neko bio evropljanin to sam licno ja do pre nekih 4-5 godina
ovo sta sada rade je katastrofa ne po evropu nego svet i nece na dobro da izadje

ova nasa budala sve radi u korist zapada a kod nas i dalje prolazi prica da zapad zeli da ga smeni,glupi ljudi jbg,neobrazovani smo nevidjeno

sad ti ursula nista nije rekla o srbiji,bukvalno kao da je sve ok
da zele da ga ruse prva tema bi bi on pa sve ostalo

inace u americi sad streljan lik koji je pricao protiv izraela,duboke drzave itd itd

Charlie Kirk

pa ko hoce neka pogleda sta se desava u svetu

nas brine cena jebenog kukuruza a sutra ce nam doci dzihadisti ko u bosnu da nas kolju a o tome niko nista ne prica

devojka iz ukrajine jedva pobegla iz ukrajine dosla u ameriku i na kraju je crnac zakolje u podzemnoj
svih 5 putnika okolo crnci ni jedan da pridje da vidi sta je sa devojkom

ovaj se ispostavilo 14 puta osudjivan i na kraju sad ubije devojku koja je pobegla zbog upravo amerike i zelenskog,kakva ironija zivota
takodje ima snimak al necu da postavljam ubistsvo

mediji u americi komentarisu u principu-mi neznamo zasto je on to uradio,sta ga je isprovociralo

putine baci tu atomsku da se resetujemo svi u 3pm vise

inace u americi sad streljan lik koji je pricao protiv izraela,duboke drzave itd itd

Charlie Kirk

pa ko hoce neka pogleda sta se desava u svetu

nas brine cena jebenog kukuruza a sutra ce nam doci dzihadisti ko u bosnu da nas kolju a o tome niko nista ne prica

devojka iz ukrajine jedva pobegla iz ukrajine dosla u ameriku i na kraju je crnac zakolje u podzemnoj
svih 5 putnika okolo crnci ni jedan da pridje da vidi sta je sa devojkom

ovaj se ispostavilo 14 puta osudjivan i na kraju sad ubije devojku koja je pobegla zbog upravo amerike i zelenskog,kakva ironija zivota
takodje ima snimak al necu da postavljam ubistsvo

mediji u americi komentarisu u principu-mi neznamo zasto je on to uradio,sta ga je isprovociralo

putine baci tu atomsku da se resetujemo svi u 3pm vise
Odakle ti ideja da ce on da sibne A-bombu, to je vec ustaljeno. Ako ko upotrijebi to sranje, to ce biti ovi sa sa zapada- demokrate.

Odakle ti ideja da ce on da sibne A-bombu, to je vec ustaljeno. Ako ko upotrijebi to sranje, to ce biti ovi sa sa zapada- demokrate.
govna sa zapada provociraju a ovaj ce katatad uzet takticku i resit sve jer ovi sad ne smeju da priznaju poraz da ih je putn sjebo
i sad ce zajebavat citav svet u evropi dok putin ne resi i to ce bit to

seti se samo kakav je bio mir posle toga
2 meseca tisina

postavio sam ti snimak ovde al evo ti drugi

ovo cudo nosi osam bojevih glava
sad je nosio klinac

nazalost uvek pogine neko alo bukvalno glave bile prazne

zapad i ameri se zaprepastili da nemaju odbranu od ovoga

Poslednja izmena:
Момо, немачки нацисти ушли у Литванију, добровољно.... Договор је да се трајно стационирају...

Спремај се... Брзо ће и код нас... Само да видимо која је година '36., '37. или '39.?

Имамо још пар година лагодног живота...
Учимо децу да вичу:"Боље роб него гроб!"?

Нисам сигуран шта кажу Литванци... шта кажу на вашим тим билдинзима и обукама које вам држе еуропејци? :)

Јел има нешто у стилу... биље ми да их *узимо него руси... :) :) .

Нисам сигуран шта кажу Литванци... шта кажу на вашим тим билдинзима и обукама које вам држе еуропејци? :)

Јел има нешто у стилу... биље ми да их *узимо него руси... :) :) .
Iznenadjujes me nezreloscu ,nemam komentar.

U Golfu 3 na naslonu zadnje klupe postoje dva pipka koji se povuku gore kako bi se naslon oborio. Na sestrinom golfu sam polomio oba (krti su bili jako) pa ako neko zna ima li to gde da se kupi, ili kako se to zove da bih probao da izguglam? Bez toga ne može koristiti gepek za kabastije stvari, ja šrafcigerom nekako uspem da oslobodim naslon, ali ona ne može...

Ja bih pozvao neki auto otpad koji ima Golfove i objasnio šta mi treba.
To je najjednostavnije i najjeftinije.

Ima toga verovatno u prodavnicama. Moguće i original, ali najverovatnije aftermarket.
A možda neko ovde i zna prodavnicu gde nabavlja delove za svog Golfa..

U Golfu 3 na naslonu zadnje klupe postoje dva pipka koji se povuku gore kako bi se naslon oborio. Na sestrinom golfu sam polomio oba (krti su bili jako) pa ako neko zna ima li to gde da se kupi, ili kako se to zove da bih probao da izguglam? Bez toga ne može koristiti gepek za kabastije stvari, ja šrafcigerom nekako uspem da oslobodim naslon, ali ona ne može...

This product can't be shipped to your address.

Edit: Iskoristio naziv da unesem u pretragu na Aliju i našao prodavca koji šalje u Srbiju... Hvala Momo!

Nazad
Vrh