Ako se neko seća ove moje situacije sa Aliexpressa, evo šta je bilo dalje:
Kad se otvori lista sa svim porudžbinama, pored svake porudžbine postoji jedna mala ikonica "Contact seller", i preko nje pošaljem poruku kineskom prodavcu, napišem pisamce na srpskom: da su mi poslali obrnutu kombinaciju reducira, sestrić mi prevede (on dete šesti razred pa zna engleski, a ja samo sa google translate al' tako ne znam da li je prevod sa smislom, tj u kontekstu...). Kinez zatraži slike, ja mu ih pošaljem i on se izvini za grešku i ponudi da pošalje ispravnu kombinaciju reducira. Pri tome ostavi link:
https://www.aliexpress.com/item/1005009072531922.html?pdp_npi=3@dis!CNY!!US $0.06!!!!!@2101062a17569496710845361e4e20!!im!!#nav-review
i doda poruku "Put one order of this for us create shipping label".
Sad sam ponovo u rebusu, šta ja sad tu treba da radim? Da negde upišem kakav mi reducir treba (gde?), da li dva puta da to ponovim (za 1/4" i 3/8")?
Ako neko zna nek napiše ako ne onda ću tražiti odgovor drugde na netu... Uzgred, kad god mi nešto treba prvo se obratim za pomoć na poljoinfo pa tek potom (ako treba) tražim dalje. Znam da to nema logike ako mi treba nešto van poljoprivredne tematike (telefoni, kompovi, alati, i sl.), ali nekako mi je ovde "domaće", i ima puno svestranih članova...