Chat 17

Pa on se najbolje razume u te stvari.Čak i sam izgleda veruje u svoj račun.
Pa naravno da se Predsednik Vucic razume u kalkulacije i statistiku i rejtinge, eto u Kini je izjavio da kad se penzionise radice kod svoje cerke u pogadjate firmi koja se bavi statistikom (ako bude otvorila firmu).
On je jednostavno rodjen za statistiku, veoma je dobar kalkulant.

Znate sta bi rekao Kostunica kad bi ga pitali da se kandiduje za predsjednika ili premijera?
Mislim da bi rekao :" Nebih za predsjednika vlade ,bio sam 2 puta , eto mogu biti predsjednik Srbije i Crne gore.
:haha:

Pa jel po ustavu on treba da se bavi tim?
Jel većina domaćinstava nije u stanju ispeći svoj hleb i kvalitetnije i jeftinije od te kupovne vekne od 58/65 ili 100 din?
Već sam napisao gore da mi kao društvo imamo mnogo i većih i manjih problema nego samo taj hleb(koji je ipak kod nas najjeftiniji u regionu)

Imas valjda neku komšinicu da ti " zaprzi " varivo , valja malo i na kasiku , nije zdravo samo suvo , oce da zapekne u crevima . . .

Pa jel po ustavu on treba da se bavi tim?
Jel većina domaćinstava nije u stanju ispeći svoj hleb i kvalitetnije i jeftinije od te kupovne vekne od 58/65 ili 100 din?
Već sam napisao gore da mi kao društvo imamo mnogo i većih i manjih problema nego samo taj hleb(koji je ipak kod nas najjeftiniji u regionu)
Shvatio si suviše bukvalno i ako ne misliš da je to problem svih paora pa i građana-ne znam šta bih ti rekao.

Nazad
Vrh