Chat 17

Лало,све се догађа шест часовних зона на запад од Србије.

А Ви што нисте у белом свету урадите овако.Lidl.ro темишвар.До појаве лидла у Србији темишварски Лидл је био најскупљи Лидл у Европи.Сада је јефтинији у односу на нас 38 до 42 посто.Слично је и у Сегедину.

Pa jel ti deda stvarno misliš da mi ne umemo da kupimo celu plećku od 4.176kg (za ispod sača) za 1.017 dinara srpskih!? Da ne umemo tako da ekonomišemo i raspolažemo novcem?

Сви смо ми господари својих новчаника и новца у њему,а свака роба има ону вредност коју је неко спрема да за њу плати.Мислите о томе кад год вас засврби да нешто новца хоћете да за нешто потрошите.
5+

Pa ja kupio 2kg plećke i platio 2 hiljade dinara. Da sam u Torontu, platio bih 500 dinara. Ne umem, jbg... Aj Momo, nemoj i ti zaje....
Da, troši se na gluposti, ali postoje stvari na koje moraš trošiti. Neću jesti meso? Ok, al nešto moram, a sve je preskupo. Lako je tuđim.... gloginje mlatiti.

I da, ja uopšte konkretno ne mislim na deda Lalu, pogotovo da nije dobar čovek. Uopšteno govorim. Živimo ovde, uslovi su takvi kakvi jesu i jbg.

Evo npr ,moja žena sad suši veš sušilicom , u septembru i avgustu?
Baš je pitam zašto , kaže ulaze smrdibube u rukave i tako to...Dali mora tako?
Da podjemo od sebe .

Evo npr ,moja žena sad suši veš sušilicom , u septembru i avgustu?
Baš je pitam zašto , kaže ulaze smrdibube u rukave i tako to...Dali mora tako?
Da podjemo od sebe .
Au bre . Imam dobar predlog za extra stednju . Posle velike nuzde otcepis samo jedan papiric . I naravno obe strane tog papirica da se iskoriste 🤣

НА безочлук подизања цена у трговини се реагује смањеном куповином или престанком куповине .Што се тиче државе ту постоји тренутна немоћ али и ја плаћам као и Ви у Србији и порез и прирезе и струју и превоз и Јанка и Марка ........и цене би у свему морале да буду прихватљивије.
На овакве Ваше реакције се не љутим.Претпостављао сам да ће бити баш овако пикантне љутите и неодмерене скоро на граници доброг укуса без разумевања поенте. Једна од мојих унука задовољно трља руке ,биће добар мото за будући докторат.

Nazad
Vrh