Chat 17

hahaha zvalavi spusta tenzije navodno

siisa mali kaze marze do 20% od sada

pa bog te gde to ima 20% marze neko a kamoli da je imao vise

znaic ladno su imali preko 30% marze trg lanci tj oni mafija

lidl u nemackoj ima 2 ili 3 % marze

wallmart u americi 3%

gde mi zivimo i sta nam rade

ja se zapitam samo da ovih 5 godina nije susa kao sto jeste,koje ib bile cene nekog trakora od 120konja
To 2 ili 3 posto je neto profitna marza . Ono sto ostane od marze kada se izbiju svi troskovi poslovanja . Bruto profitna prosjecna marza nije ispod 20,30 posto ni tamo.

Vrhunska suhomesnata politika predsednika Republike
64af16b976c1157517313a9848cb53be.jpg

Posle 13 godina Predsednik Vucic uspeo je da ootkrije da su trgovci sa velikim marzama vrsili pritisak na narod da bude nezadovoljan i odlucio je da ovim meram stane na put neprijateljima drzave,,, e sad da li je ova blokada na marzu se samo odnosi na 24 najveca trgovinska lanca ili se odnosi na sve prodavnice?

Треба их сад питати, пошто су годинама форсирали са маркетингом 'купујмо домаће" да ли су знали шта раде? Евидентно је да ни једна трговинска делатност није пропустила шансу да се обогати преко ноћи и то буквално. Људи у великом броју иду преко границе само да пазаре а одговор тржишта је повећај марже да надокнадимо. Гули са леђа оних који немају могућност избора где купити.
Тако да од ове акције слаба корист.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

@Sapatnik
Pa jel se ti opet šališ? Smatraš da istraživačko novinarstvo postoji?
Svaki novinar piše ono što mu se naredi prema uređivačkoj politici medija kome pripada i nemože izaći van toga ni milimetar, osim ako ne želi da popije otkaz i onda postane stvarno slobodni istraživački novinar. Ali onda ga tek niko neće čitati jer nema gde objaviti svoje 'istraživanje'.

Видели сте да је то дизање прашине... кад год изађе да трабуња на телевизији шиптари нешто одузму од државноати на Косову и Метохији... сада су променили грбове општина са већинским СрБским становништвом и уклонили мјурале са СрБском тематиком.

А нас ће красти све док будемо будале... и док се правимо луди иза своjих телефона....

Да се присетимо демократских вредности из фашистичке аустралије:

Опет, док не треснемо од под и све из почетка не вреди причати и било шта радити. Ако вам је баш досадно пробајте да питате напредњака макар у својој мз, шта се то дешава? Од политика је то, не разумеш до тога да ко зна шта ћемо добити. Ни један неће ризиковати столицу на државним јаслама ма колико мала и на крају стола била.
Следеће је опет ево само што не уђемо у европску унију, одмах после турске. И украјине. Или нам одобре неко супер специјајно место посматрача у европској унији.

Треба их сад питати, пошто су годинама форсирали са маркетингом 'купујмо домаће" да ли су знали шта раде? Евидентно је да ни једна трговинска делатност није пропустила шансу да се обогати преко ноћи и то буквално. Људи у великом броју иду преко границе само да пазаре а одговор тржишта је повећај марже да надокнадимо. Гули са леђа оних који немају могућност избора где купити.
Тако да од ове акције слаба корист.

Znaci i tebe je Vucic ubijedio. Slazes se snjim.

Vucic ti pokazuje neke proizvode i kaze kako ce on ograniciti marze na ovo i ono i vi se primate , i prebacujete temu da krivite trgovce.. Nebi on trebao da se petlja u mnogo stvari ,pogotovo u trgovacke marze , a vi nebi trebali da slusate sta on prica jer samo valja gluposti.

Напиши нешто ново што већ нисмо писали на форуму. Код мене си промашио, мислим да једини овде постављам цене у маркетима. Знам како се крећу и које заобилазим, идеја и макси ме већ давно нису видели.

Ако те пут нанесе на суботички бувљак или још боље у мађарску видећеш шок цене. И опет, користимо и купујемо исте производе који су преко дрине 20-30 % јефтинији. Тек кад видиш овде цене онда можеш да направиш анализу.
И ко још верује да сви раде на своју руку, без надзора државе момо?
Већи промет, већи пдв, више пореза држави??? Ма брину они о потрошачу....

Nazad
Vrh