Chat 17

Kazem pretpostavio sam da je palo neprirodno . Mozda grijesim
Moralo je tako da padne jer su sve utege koje su davale stabilnost nadstrešnici oštećene na isti način pri ,,renoviranju" i još na sve je dodat teret reda veličine punog šlepera stakla i gvožđa radi ,,ulepšavanja". Nećak koji je građ.inženjer mi je objasnio da kada je prva popustila pad je bio neminovan u deliću sekunde.
Gravitacija je čudo.

Ja isto licno mislim od pocetka da ta nadstresnica nija pala tek tako . Da je pao jedan dio , jedan se nakrenuo , pa ajde , al onako ko skalpelom ...?
Sad kad je brnabicka rekla , mogu i ja
Slažem se sa tobom a ujedno i anom brnabic...
To je očigledno tereristički čin...
Teroristi se ubacili u sns pa angazovali nestručne firme za taj posao i doveli do katastrofe koju su iskoristili za obojenu revoluciju...

Не зеза се, човек је "глас разума"... Једно је кад изјави појединац, а друго кад изјави особа која је јача на папиру од вође.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Мени су интересантни снимци разрушених зграда у Украјини, Гази итд кад гледаш те зграде и надстрешницу нешто ту не штима.Да су олоши и да перу руке од одговорности ту приче нема.

Bavim se tehnikom i živim od toga, ali napraviti da onolika ploča padne onako baš ravno..
Takve padove sam viđao samo na onim namernim rušenjima zgrada u americi.
Neznam dali se uopšte istražuje mehanizam pada i kada će javnost znati nešto o tome-za sada apsolutno ništa.

Takva nadstrešnica nije mogla drugačije da padne.
Kako znaš? Tvoje stručno mišljenje ili neko rekao?
Drugo, znate li koliko veštaka je pregledao ruševinu?
Koliko? Baš to sam i pitao, jer za sada nigde nikakvog izveštaja.
Teorije zavere su kao droga jbt...
Ceo život pokušavam da mislim svojom glavom, a ne da obavezno usvajam tuđe..

За овакву глупост се добијале батине да памтиш кад си мали. Шта радити великом...

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Ne. Jel nemogu napisati sta mislim. Ako se neki beton rusi , zar nebi neke armature trebale da se iskrive i ostanu da vise a ne da popucaju u trenu sve ?
Momo jel verujes da su i dronovi palili vatre po Srbiji . I takvih izjava je bilo ?
Pre neki mesec Seselj dr. Vojislav je rekao da kada se neka tragedija desi da vlast ima samo dve mogucnosti :
1- Da pohaspi sve koji su u tome odgovorni
2- I govoriti o diverziji
Kako god da je pala nadstresnica ovi moraju da putuju . Ni prva ni druga solucija za Srbiju nije dobra ( greska ili diverzija ) . Zeznuli su stvar i cao zdravo !

Dodatak - ja ti lepo jednom prilikom rekao da ce AV doci kod vas a nisam znao da ce u toj transi Milence doci kod nas . E ovu soluciju prihvatam pa da uzivas . U paketu dobijas Brnabu i Vulina 🤗

Poslednja izmena:
Два месеца пред пад исте сам сваки дан пролазио поред исте ишао на терапије путовао возом,30-40 људи је сваки дан стајало и радило на тој надстрешници са све материјалом горе и палетама...неко је дебело засро ту приче нема!

Nazad
Vrh