MOMOSARIC
Član
Kazem pretpostavio sam da je palo neprirodno . Mozda grijesim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moralo je tako da padne jer su sve utege koje su davale stabilnost nadstrešnici oštećene na isti način pri ,,renoviranju" i još na sve je dodat teret reda veličine punog šlepera stakla i gvožđa radi ,,ulepšavanja". Nećak koji je građ.inženjer mi je objasnio da kada je prva popustila pad je bio neminovan u deliću sekunde.Kazem pretpostavio sam da je palo neprirodno . Mozda grijesim
Slažem se sa tobom a ujedno i anom brnabic...Ja isto licno mislim od pocetka da ta nadstresnica nija pala tek tako . Da je pao jedan dio , jedan se nakrenuo , pa ajde , al onako ko skalpelom ...?
Sad kad je brnabicka rekla , mogu i ja
Kako znaš? Tvoje stručno mišljenje ili neko rekao?Takva nadstrešnica nije mogla drugačije da padne.
Koliko? Baš to sam i pitao, jer za sada nigde nikakvog izveštaja.Drugo, znate li koliko veštaka je pregledao ruševinu?
Ceo život pokušavam da mislim svojom glavom, a ne da obavezno usvajam tuđe..Teorije zavere su kao droga jbt...
A za mene kazete da sam lud kad pisem svasta?@MOMOSARIC Ti se šališ ovde sa nama?
Momo jel verujes da su i dronovi palili vatre po Srbiji . I takvih izjava je bilo ?Ne. Jel nemogu napisati sta mislim. Ako se neki beton rusi , zar nebi neke armature trebale da se iskrive i ostanu da vise a ne da popucaju u trenu sve ?