Zašto misliš da su ,,blokaderi" svi proruski orjentisani?Jel prenio neko blokaderima jucesnju izjavu Rusku zvanicnu ?
A inače pametnim ne treba objašnjavati ,blesavim ne vredi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zašto misliš da su ,,blokaderi" svi proruski orjentisani?Jel prenio neko blokaderima jucesnju izjavu Rusku zvanicnu ?
Jel moze ukratko??Jel prenio neko blokaderima jucesnju izjavu Rusku zvanicnu ?
Pronasao sam.Jel moze ukratko??
hoće li nam reći njihova iskustva i poslati instruktore da obuči narodnu policiju. naučiti kako se koriste stepenište prozor .....i ceo ostali arsenal slučajnosti.naravno i da nas nauče demokratijiRusko Ministarstvo spoljnih poslova upozorilo je da protesti u Srbiji prelaze iz mirnih demonstracija u nasilne scenarije, čak prelazeći “granice civilizovanog ponašanja”. U saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu, navodi se da uprkos naporima vlasti da reše neslaganja kroz politička, pravna i ustavna rešenja, određene snage u Srbiji, pod maskom “traženja pravde i demokratije”, pribegavaju agresiji, vandalizmu, paljenju objekata i ugrožavanju javnog reda i života građana. Istovremeno, policija, koristeći legalne metode, pokušava da obuzda situaciju, ali se i sama suočava sa napadima. Rusija, naglašava se, ne može ostati ravnodušna prema događajima u “bratskoj Srbiji” i veruje da će stabilnost biti obnovljena te da se pokušaji narušavanja unutrašnjeg jedinstva neće uspeti
Jesi uzeo terapiju veceras?Ja isto licno mislim od pocetka da ta nadstresnica nija pala tek tako . Da je pao jedan dio , jedan se nakrenuo , pa ajde , al onako ko skalpelom ...?
Sad kad je brnabicka rekla , mogu i ja
Nemam terapiju ,ni dijagnozu.Jesi uzeo terapiju veceras?