Sapatnik
Član
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda im povelja Un daje pravo da napadnu te drzave ,ali im ne daje sposobnost ,kao sto se vidi.![]()
8.597 Reaktionen | Evo vam Evropo i Sad. 🇷🇺👊🇷🇺👊🇷🇺👊💪💪💪 | Obilićev Zmaj
Evo vam Evropo i Sad. 🇷🇺👊🇷🇺👊🇷🇺👊💪💪💪.www.facebook.com
Druže, jel tebi dobro?Довољна им је способност да се боре против натоа... већ три године...
Подсети ме колико је то држава укупно?
Савез 31. државе којима помажу Аустралија, Јужна Кореја, Јапан и ко зна колико поробљених држава....
Ми смо се бирили против мањег броја држава па смо победили... Зато су на русију кренули сви...
To je onaj što zaprašuje...Неки велики млазни авион је пролетео изнад села, гласно се чуо. Необично гласно.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Rezolucija 1244 je odlicna pobeda gde je sve vojno napustilo KiMДовољна им је способност да се боре против натоа... већ три године...
Подсети ме колико је то држава укупно?
Савез 31. државе којима помажу Аустралија, Јужна Кореја, Јапан и ко зна колико поробљених држава....
Ми смо се бирили против мањег броја држава па смо победили... Зато су на русију кренули сви...
Ne Božije zapovesti, nego crkvene@Mihajlo jovičić - niko na ovome svetu ne moze ispostovati svih 10 zapovesti . Zato je to i smisljeno da svi budemo gresni i da molimo za oprost .
Nego opasno veceras u Vrbasu . Ovo je cao zdravo sa mirnom smenom vlascu .
Јбт ја појма нисам имао за ово дешавање у Врбасу. Нема код нас или, или ако ишта крене у држави то ће бити у Врбасу.@Mihajlo jovičić - niko na ovome svetu ne moze ispostovati svih 10 zapovesti . Zato je to i smisljeno da svi budemo gresni i da molimo za oprost .
Nego opasno veceras u Vrbasu . Ovo je cao zdravo sa mirnom smenom vlascu .